Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Takže víceméně jen SMoother" Gameplay což může být i dost PC verze asi bude už na desítku 🤔🤨😮😎

• Můžeš ty napsat to řečí lidskou prosím ? 

• honcka

Na PC to má taky vyjít zítra?

• jack

skoda, že neudělají na PC edici všech dílů

• Jack1947

To by měli aspon těch 2.

• Mohli by pro fandy ale jinak za me nic moc. Ty stare dily to je vic jen strilecka. 1 dil usel, 2 dil me nejvic vadil a 3dil byl takovej uz zabavnejsi :) 4 je asi nej a 5dil je zase jen vojenska nuda se dvema holkama :)

• Derp_1337

Jo, asi nejlepší díly jsou 3. a 4.

Příčemž Uncharted 4: Thief's End je epický díl a každý hráč by si ho měl zahrát jako povinost.

• Kverulant

Já mám zase nejradši dvojku, super akční sekvence a Drake tam randí s Chloe.

• Derp_1337

Jo, tak to je pravda. Druhý díl měl skvělé akční sekvence. Obzvlášť ta část s vlakem byla legendární.

A ačkoliv Chloe byla celkem cool postava, tak to randění s ní nebyl zrovna žádný zázrak. Drake s ní strávil tak první 1/3 hry, ona ho pak (tak trochu) podradila a většinu hry pak strávil s Elenou (v Uncharted 4 je už jeho manželkou).

• Jack1947

Až na pár blbostí... možná jo, nevím já už shlédl pár videí i když chápu je to furt jiné než hrát šak zahraji až výjde🙂

• Gulivera84

Zrovna si doplnuju vzdelani a jedu od jednicky, jako jak tady padlo, ty strelecky areny sou otravny a jejich dost, ale mato neco dosebe, a dabing Ely je skvelej, myslim ze to je Ell z step by step ze.....krasnej hlas...

• Jack1947

Hrozná ptákovina, vystřílet do nepřátel celej zásobník 😬🤢🤮

• radim.zaty

Na jedničce se zub času, co se týče mechanik, fakt podepsal. Překousni to, od dvojky se to skokově zlepší. 

• Reakce na příspěvek:

Nic moc ta dvojka, to lidi chvalej ale to je fakt pro lidi co je bavi furt ratata a strilet nejvic.

• Gulivera84

Reakce na příspěvek:

Jasne, uz sem natesenej naten vlak, okterym se sem tam  pise, jako genialnim uvodu do hry...takze sem zvedavej....jinak nejsem zatizenej vzhledem hry, nijak mi to nevadi, vzdy je prome dulezity, jak moc to dokaze hrace zahackovat, a tady to proste funguje. Taky je fajnze to neni zadny 100h utrpeni, ale svizna jizda😇 Nechapu ze sem to tak dlouho odkladal....

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

Od roku 2007 lol tak to je slušnej výkon 🤣😃😄😅 já to hrál až 2014 a to jsem si říkal že pozdě.

• iSpirit

nn, na PC později tohoto roku.

• Jack1947

V rámci pár dní možná měsíc.

• zanek.s

Super recenze Patriku. Jen odjinud z netu:

"Pokud preferujete rozlišení (fidelity), pak dostanete režim
    4K/30FPS, což za mne musím říct, že je asi ta nejhorší volba. Třicet
    snímků za sekundu totiž oproti zbylým volbám už působí příšerně
    zastarale a rozdílu v detailech obrazu oproti vyváženému režimu moc
    není. Právě onen vyvážený režim (performance) je asi nejlepší. V něm hra
    dělá drobný kompromis v rozlišení (1440p dopočítané na 4K), aby dosáhla
    60 FPS. Popravdě jsem nezaznamenal situaci, že bych si rozdílů oproti
    nativnímu 4K někde všiml a hra si skutečně držela 60 FPS."

A pak si vyberte...   😉

• Jack1947

Na pc 4K teda kdo může a Full detaily 😉😊

• No jo no. Když ta hra tyhle vylepšené možnosti neměla, tak z toho byli višchni odvaření a dávali destíky a ustříkávali z graifky. Teď když to vylepší, tak začnou lidi brblat, že to nestačí :-D

• Maxianimal

Jedna z hlavních výtek u U4 bylo, že v místech framerate klesal na nepřípustné hodnoty. Já měl třeba při finálním souboji pocitově tak 15FPS, reálně tak 20. A to je skutečně na hranici hratelnosti.

• Pocitové FPS ? :D :D :D

• Maxianimal

Eh, ano, tobě se nikdy nestalo, že máš pocit, že hra má míň FPS, a když pak zapneš counter, tak má víc? Já to mám dost často. Má na to vliv motion blur, v-sync nebo jiné různe postprocess efekty. Běžná věc.

• Jack1947

Spíš naopak jsem tak zvyklej na slideshow že mi ani nedojde že to jede sotva 25...

• zanek.s

Jo, tak 15-20 je už zlo. Ale když jeden recenzent napíše že nativní 4K/30 je nejlepší volba a druhý že nejhorší, tak jsem poněkud zmaten. No ještě jsem to nikdy nehrál (PS mám poprvé) a tak zítra uvidíme. Původně jsem se klonil také ke 4K/30, ale teď to bude chtít asi pořádně otestovat   ;)

• Derp_1337

Já bych řekl, že v první řadě je to o tvých očích. Někdo nevidí rozdíl mezi 1440p a 4K. Pro někoho jiného je to do oči bijící.

Ale většina lidí pozná rozdíl mezi 30/60 (spousta jich dokonce ocení i 120FPS). Pro mě osobně je 30FPS jako pěst na oko a při určitých pohybech kamery mě z toho bolí oči.

Takže 60FPS považuji za minimum (na PC hraji se 120+).

• iSpirit

no, tady záleží hodně na velikosti panelu. Např. já na 77 C1 opravdu raději volím nativní 4K i na úkor FPS, tam jsou rozdíly patrné i při běžném sledování.

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Tak samozřejmě roli hraje více parametrů.

Třeba rozměry monitoru, max. rozlišení, hustota bodů, vzdálenost z jaké to sleduješ... ale nejdůležitější jsou asi nakonec vždycky tvé vlastní oči. Každý má trochu odlišný zrak a bude mu vyhovovat něco trochu jiného.

Dokonce do jisté míry hraje roli i zvyk. Když se v kinech poprvé objevili filmy s navýšenými FPS na cca 50 (standart je 25), tak některé vyjímečné jedince z toho zpočátku bolela hlava, protože na to nebyli zvyklí.

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

To je jak motion flow, už by mi bez toho akční scény připadali nudně, jen nevím srovnání s realitou ta se jakoby - nepoposekává rychlém sledu lol 😄😎😅

• Maxianimal

Já bych to rozhodně hrál v 60 FPS. Ta ha byla krásná už na starý PS4 (jen ty FPS). Takže v 60ti to musí bejt lahůdka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit