Únik zřejmě potvrdil třetí řadu seriálového Zaklínače
-
Přijde mi docela vtipný, že v článku o seriálovém zaklínači je celkem dost příspěvků a ani jeden se netýká zaklínače 🙂
-
Hodně OT, ale nedá mi to. Kde máte ty články o tom, jak si teď MS maže Sony na chleba? :) PS5 se nedají koupit a novináři je ještě nemají v rukou, Sony zdražuje hry, dělá zmatky kolem kompatibility a next-gen upgradů, nenakupuje ani nezakládá nová studia.
-
-
Souhlasím s tím, že jestli MS vyjdou plány s gamepassem (sami prohlásili že xbox jako takový pro ně není priorita) a pořádně se to chytne. Je to věc, která může pořádně zamavat trhem a teoreticky může PS ostrouhat. Uvidíme v nejbližší budoucnosti.
Nemyslím si, že by největší značky jako elder scrolls byly exkluzivní jen na xbox (max časová exkluzivita)
-
Haha, registrace 2.10! Dobrý pokus.
Jinak články tu takové nejsou, protože se nic takového neděje. A jestli je nějaká vize kupuvani herních studií, tak potěš koště.
-
-
Řekl bych, že právě tu vizy v kupování studií má MS jasnou. Prostě chtěj mít naslapanej gamepass a udělat z toho takový herní netflix. A jestli se jim to povede a nalákaj lidi, tak se může stát že Sony zbydou jen oči pro pláč. Jsem velice zvědavý na blízkou budoucnost a na to jak to dopadne.
Rekl bych ze MS teď úplně ani nejde o xbox jako takovej.
-
-
Hlavně to teď vypadá, že budou mít dost rozmanité hry. Sony dělá víceméně jen akční adventury z pohledu třetí osoby. :-)
-
-
Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel. Ale teď když to tady čtu tak máš pravdu. Ale je pravda, že tenhle žánr je asi momentalne i mezi hráčema nejpopulárnější.
-
-
-
Jaký pokus? Jsem pravidelný čtenář, ale účet jsem nikdy neměl. Až letos jsem kvůli covidu už půl roku na home office, tak mám více času se vykecávat online.
"protože se nic takového neděje". Jak nic neděje? Stíhá Sony vyrábět? Nestíhá. Poslalo už konzole novinářům? Neposlalo (nebo o tom zatím nesmí mluvit). Zato už ale zdražilo hry, starší hry evidentně nechce vylepšovat (natož zdarma) a ty zmatky, co teď dělají kolem Spideyho...
-
-
Ano, youtubeři už konzoli mají od září, embargo padá někdy v říjnu. Ano, stíhá vyrábět, děje se úplně to samé jako u PS4. Zdražovaní apod. to nechám na každém, ber/nech být. Zase můžeš koupit konzoli za 10,5K a pak kupovat pár měsíců po launchi hry. Cena je pro každého individuální. Vylepšování by mělo být formou patche u všech vydaných first party PS4 her automatikou, souhlasím, tohle je zklamání, těšil jsem se např. na Bloodborne ve 4K, 60FPS.
Faily jsou i na Xbox straně. Konzole nemá na launch nic, prezentuje se aktuálně jen kupovaní studií, gamepassem a hrami, které jsou teprve v alphě a budou dostupné za tři roky?! Vlastní studia jim zatím nic nepřinesla, staré first party hry jsou průměrné až podprůměrné záležitosti a kvůli nim si novou konzoli nekoupíš, i kdyby běžely ty hry ve 4K/60FPS. Konzole měla na launch mít Halo, Halo "shodilo" internet, jak to špatně vypadalo a pan brambůrek je už teď legenda. Vypadalo to tak mizerně, že hru z launche odložili. Konzole v roce 2020 nemáUSB-C. Gamepad je +- stejný jako předchozí. Gamepad pořád má tužkové baterky aneb zpátky na stromy. Dle preview je největší "hit" přepínaní her v rámci možnosti SSD disku. Nový Xbox prezentuje tlačítko share - úplně stejné jako má PS4 a stejné funkce. Vše jen o šest let později atd....
-
-
-