Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdroje: tisková zpráva
  • Pecháček ...zkus něco jiného ...v Albertu prý berou za kasu.
  • Zase se v tom šťouráte? Že si nedáte pokoj, ta recenze byla průšvih, pořád ještě je průšvih, nemluvte o ní a dělejte, že se nestala... Fakt.
  • Transport Fever se mi moc líbí. Sic mi nepříjde tak dobrý, jako OpenTTD, Jediné, co mi na něm vadí, je strašně mrňavý text, který na mém 27" 2k monitoru nejde dobře přečíst.
  • Kdyz pominu naprosto tragickou recenzi, kde recenzent hru nepochopil, tak i tento clanek je asi vtip.
    Clanek docela dlouhej a nedozvedeli jsme se z nej absolutne nic.....
    • V nadpisu je prakticky vše a pak už jen odkaz na patch notes, které byl autor článku líný sesumírovat nebo tomu nerozuměl/nepochopil co se kde mění, takže napsal pár nic neříkajících odstavců a jede se dál... to šťouchnutí do té ne-recenze působí také velmi profesionálně. Jinými slovy, víme že je tu úplně nesmyslný článek, ale necháme ho tady na věky věků. To už radši lepší nezmiňovat...
  • Nebere servítky? To se nesmí psát, že v té recenzi hru vůbec nepochopil a neměla by tu bez nějakého dovysvětlujícího rámečku být? Takhle zbytečně odradí případné zájemce, ale to je tady asi jedno. O technických chybách se skoro nezmiňoval (počítám že za těch pár minut co to zkoušel to asi spadnout nestihlo), ale o tom co ve hře funguje dobře, ale jinak než si myslel je tam román.
    • já mam odehráno desítky hodin a nenarazil sem na žádný problém se stabilitou hry natož aby mi přímo spadla
      • Tak tak. Hra jede naprosto stabilně.
        Jen bych ještě za sebe dodal... a možná to i všichni víte a píšu to sem zbytečně... většinou hru používám (opravdu) jako inteligentní screensaver. A to díky dvěma funkcím.
        Za prvé se mohu za cokoli co se hýbe zavěsit a stále "to" sledovat. A to nejen za vlak, loď, letadlo či bus anebo tramvaj, ale i za jakoukoli personu. A když pak nastoupí ten či ta do nějakého dopravního prostředku a nesahám příliš na myšku... však si to zkuste sami.
        Za druhé totéž, ale s použitím kamerky v mini video náhledu. Jako hardcore vláčkař jsem začal málem slintat blahem :) Sice pajduláčkové se mi zdáli zkraje, že ta jejich chůze je taková divná... no já ji začal říkat "rozradostněná"... :)
        A rozhodně tu nebudu kritizovat nedořešení kolizních stavů na chodnících... Mě spíš zkraje hodně překvapila dořešená "ohleduplnost" na silnicích. Pak mi došlo že je to celkem jednoduchý programový trik "kdo dřív přijde, ten dřív jede dál". Jak prosté :)
        * * *
        Mě osobně vadí trošku jen jedna věc ve hře... to že čas tak rychle letí.
        A proto jsem si jistý, že ještě i nějaký ten update bude i tímto směrem.
        Shrnu: především pro hračičky a skalní "vláčkaře" a to nejen s rozlehlýma krajinama na půdě či v garáži :) a pro ty, co na to nemají ale chtějí si taky takhle hrát... tedy hódně dobrá zábava.
    • Stačí se jen podívat do diskuze pod recenzí na "zpětnou vazbu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit