Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm tohle videjko nevypadá nějak supr..divný. Páč v gameplay na jednom dalším webu, hra vypadá brutálně krásně :) .... A to Coďáky díky pokračování Flashpointu nemám rád *5*
  • tak som pozrel uz aj video https://www.youtube.com/watch?v=k8kmZIl-GCU a teda maju este na com popracovat, v kazdom pripade chlapec prekonal Loeba a to spravil jednu hrubku a kopec mensich chyb
    • Ghost47
      Video je ale ze starého Colina, to, o čem se bavíme, je třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=-Eg4sOK9vRs
      • ;)
    • Pikes Peak, který dělal fanoušek zdarma pro Assetto Corsa, vypadá tak 200x líp.
  • ..ten engine mi pride zastaraly, necitim tam hlbku alebo ako to napisat, zisli by sa tam aj dake animacie stromov a podobne, hru si asi kupim, ale este pockam, kedze som si nedavno kupil PC v ktorom si nemozem ani vychutnat WTCC, kedze tam nie je ziadne auto z poslednych rocnikov (hanba slightly mad), nuz este pockam na to WRC nove + Loeb R., ale neverim tomu moc..
  • Si pamatuju, jak jsem poprvé viděl video ze závodu v roce 1988 - Ari Vatanen, Peugeot 405 T16 a řízení jednou rukou, aby si tou druhou mohl stínit před ostrým sluncem:)
  • Třikrát hurá, Codemaster zrecyklovali obsah z posledního Dirtu, trochu upravili fyziku, aby auto tolik neklouzalo a jelo pomaleji a spousta pacholků na netu už dokonce mluví o nástupci RBR *1* Jako bonus to dají na early access za plnou cenu, protože se chystají další 2 rally hry na PC a Codies potřebují rychle získat nějaké publikum... Ano, ta hra ve všech směrech kromě jednoho zadupává RBR hluboko pod zem, fyzika je super na arkádu, ale na simulaci je těžce podprůměrná. A ta "fyzika" převodovky, kde každé přeřazení trvá přibližně stejně dlouho jako u 50 let starého trambusu, je přímo děsivá. Poslouchat otáčky motoru, které při každém zařazení spadnou tak nízko, aby průběh každého kvaltu zněl naprosto stejně, je fakt mučení. Jinak musím říct, že pár věcí se jim i povedlo a hlavně žánr "rally hra" se dostal z totálního odpadu na "nadprůměr"
    • Na zvukoch motoru mi pri hrach hrozne zalezi, takze co pises ma trosku sklamalo zrovna pri tejto hre, ale zrejem uz nic nemoze byt horsie, ako zvuk motoru v najdebilnejsej zavodnej hre tohto roka - Project Cars ... nechapem, ako o tom odpade niekto moze pisat pozitivne...Dirt Rally je moja posledna zacharana!
      • Asi to vyznělo trochu kritičtěji, než jsem chtěl... Spusta aut v Dirt Rally má fakt výborně udělaný zvuk, hlavně už si konečně někdo uvědomil, jak správně má znít auto z kabiny (tj žádný zkreslený zvuk navigátora, interkomy nejsou žádné chrastítka!), borec co dělal samply si zaslouží obdiv, ale prostě to přeřazování (navíc u aut se sekvenční převodovkou, kde se tam kvalty hážou bez spojky) mně trhá uši... Zvlášť Impreza 555 se tam díky tomu jeví jako nějaká zdechlina.
  • Závody do vrchu už byly v prvním Dirtu - Pikes Peak a Windy Point.
  • Taky jsem vahal, hlavne z duvodu ze to je early acces ktery z duse nenavidim diky vetsine early acces her ktere se tak nejak lepej a vysledek zadnej ale tady jsem to riskl a jsem mile prekvapen kvalitnim rally. Jelikoz to ale stale je jen early acces tak to ma svy mouchy, pro me nejvetsi je ta ze behem hrani mi proste zamrzne klavesnice, a jedine reseni je ji odpojit a zase pripojit coz je v casovce velmi neprijemne. Snad to brzo opravej, na foru je uz na tohle tema diskuze, mrznou jak klavesnice tak volanty a gamepady. No uvidime. Jinak super hra, konecne navrat ke kvalitnimu rally.
    • ringmancz
      nebýt toho konce, tak jsem chtěl napsat, že to je znamení, ať to hraješ na něčem pořádným. ale i tak, hrej to alespoň na gamepadu
      • Jsem zvyklej na keyboard, jsem uz starsi rocnik:) na gamepadu si to nedokazu predstavit. Volant jsem mel ale stejne jsem hral na klavesnici. I Euro Truck Simulator 2 hraju na klavesnici. Staci mi to takhle.
        Kazdopadne doufam ze to Codemaster vyresi...
  • Mart9
    To bych raději přenechal článek někomu jinému než googlovat, o co vlastně jde. A ještě to přiznat. Nevim, nevim, to je tak na blog a ne na nejlepší server o hrách na světě.
  • Uz od oznamenia tohto EA ma to neuveritelne laka kupit, ale stale sa bojim (aj naprik pozitivnym ohlasom) ze to proste nebude ono... Keby to bolo za dvacku, tak nevaham, takto uz premyslam... *7*
    • jiri.doh
      Už dál nepřemýšlej a jdi do toho ... moc často jsem závodní hry nehrál, ale tohle mě neskutečně chytlo :) .. už ty tratě znám skoro nazpaměť :)
      • krucina chlapi! tento mesiac som mal viac vydavkov a vy mi napisete, ze je to super *1*
    • Presne aj ja, uz aj s Next Car Game - Wreckfest som sa trosku oplachol, lebo som cakal, ze to kupim a do pol roka tu bude finalka a uz su to asi dva roky a stale len "demo" za 20€. Aj ked toto vyzera uz v tomto stadiu na vela hodin zabavy, asi pockam na 50% zlavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit