Přejít na výpis diskuzí
Update: Problémy s firmwarem Xbox 360 vyřeší Microsoft
18.5.2011 | levis
28 příspěvků
-
jo
-
Já mám taky dítě a makám rukama.
A když nemáš na novinku tak počkej na bazar.
Když nemám na nový auto tak ho přece taky neukradnu ne ale koupim to na jaký mám. -
sse-Tobe se to keca kdyz ti kupuje hry maminka nebo tatinek,takovy moralisty jako ty miluju prosimte neboj se vyvojari her dostanou za hry dost ono se jim to vrati minimalne 2X.
-
BTW když mě hra opravdu baví, tak si jí koupím (Fallout 3, Forza, Madden, Final Fantasy, atd.)
-
At si kazdy rika co chce ale tohle Xbox 360 potopi protoze minimalne 60% majitelu ma flash.
-
-
No a co.Tak nebudou hrát sou to piráti a zloději. A X box to nepoloží nebudou hrát ty lidi co za hry neplatěj tak jak to může někoho položit.Přemejšlej. X box udržuje v chodu prodej her a né stahování ty Vol......
-
-
Mas 100% pravdu. Smrt piratum. Ja bych zavedl trest bicovanám a piraty bych prisne trestal. Krast kvuli zabave mohou jen ti nejhorsi krivaci bez moralnich zabran a ty je potreba prisne vychovavat. Jinak rozlozi celou spolecnost.
-
-
-
Tak to je docela vtipný, mám přesně stejný model jako on i ze stejného roku.Ale musim říct, že Microsoft to vyřešil dobře.
-
Asi to bude jinak http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-18-xbox-disc-errors-unrelated-to-firmware
-
ktera prvni hra by mela obsahovat tu ochranu?
-
-
udajne L.A.Noire
-
-
v CR verim ze ano na SK nevim, nevim jestli je tam ofiko podpora xlive... nadruhou stranu by na toto mohlo stacit i ta normalni :D
-
-
a pardon reakce na "zafo"
-
-
a bude tento postup vobec fungovat v CR/SK ??