Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ale nikdo netusil, co se stane za 3 roky a 2 mesice... 2 TYDNY NEFUNKCNI MARKETPLACE!! Only in CZ! :-)
  • Mahcake
    No jo, chlapci v Microsoftu jsou rychlíci. *3*
  • Ryba9
    ještě padne steam a sem nahranej :/
  • cau zaznamenal sem u black ops a ted u halo novyho, ze mi to pise ze to neni dostupne pro muj region , sem tam reglej jako amik a zajimaly by me duvody proc to maji takhle nastavene ze to je treba jen pro evropany ?
  • Žádný obdoba -> Žádná obdoba
  • Jsem zvedqv, zda se microsoft prizna k tomu, ze ho taky hackli. Asi ne, o vetsine pruniku se verejnost nedozvi a je vydavana za technickou chybu :-).
    • jasně u ps je problém, že technické problémy maskují tím, že je někdo hacknul a u xboxu je problém, že to že je někdo hacknul maskují technickýma problémama (což je narozdíl od hacku mimochodem jejich chyba)

jak inteligentní a netrollové
  • El-Bravo
    to bylo keců že xboxu žádný výpadek nehrozí x)
    • všimnul sis? marketplace zprovoznili ještě včera , sony PSN zprovoznili ještě ten den? nebo spíš měsíc? *1*
    • ? ''výpadek''?
      nevím na chvíli přestal fungovat market ale já si v klidu aktivoval DIRT3 a a pak jsem ho hrál online... jak jste na tom vy s PSN?
      • El-Bravo
        jo tak to sorry x) psn jede.dá se hrát online atd jen se ještě čeká na spuštění ps store *3*
        • No konečně nedokážu si představit kolik fans ps3 sony naštvalo :/ kdy to mají spustit?
          • El-Bravo
            no docela naštvalo no :D...tady na tiscali games byla hláška že to mělo naběhnout včera :P doufám že to dají do kupy v nejbližší době *3*
            • na psn jede online hrani neco malo pres tyden vypadek zacal ke konci minuleho mesice a sony vydalo prohlaseni ze plna funkcnost psn online hrani ps store qirocity bude funkcni k 31 tohoto mesice s tim ze ps store bude spousteno regionalne zapad ameriky uz funguje komplet
    • sak xlive nevypadlo., tak nevim co plasis :)
  • Na konzoli už je Marketplace funkční.
  • Zatím žádnej Ps3 flame? Se divím... Každopádně bez informace že na několik hodin nejede marketplace bychom se obešli.

Ale jménem oběktivity - díky za info.
    • si musis uvedomit ze uzivatelia PS3 su vecsinou nie deti a nemaju potrebu vyjadrovat svoju demenciu na stranu konkurencie :-)8
      • lol.
      • no zrovna u tohodle tvrzení bych se hadal když xbox ma spoplatněné hraní a PS ne tak spíš naopak decka maj srajdu jako je PS kde nemusej cvakat a ty co na to maj a VYDELAVAJ na to tak maj XBOX, a já osobně bych neinvestoval do konzole když za ty peníze dneska máš mnohem výkonější PC, konzole už zaostavaj
  • zirafcatko
    Jak to dělal Nelson v simsňácich? HA HA:D:D:D
    • Slabota. S takovou si jeste budu myslet, ze to minule byla nahoda.
    • a co?nechápu co tím myslíš?
    • mozna by sis mel ujasnit pojem marketplace (= na xlive = obchod) a ten spadl.. xlive jako takoveho se to nedotklo..
      takze pokud nechces nakupovat, tak se te to ani nedotklo :) takze si myslim ze "ha ha" neni tak uplne na miste :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit