Přejít na výpis diskuzí
Upoutávka na Gears of War 4 ukazuje spoustu nových nepřátel a klade důraz na rodinu
19.9.2016 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Připomíná mi staršího Gerata *3*
-
Budu si tam moci postavit i baráček?
-
tipicka primitivna premisa cim viac nepriatelov tym viac tuha rodina?.. platit za sranie si do hlavy.. nasilie pomsta boj a agresia..
-
To, že Marcus asi umře sem čekal, ale ten jejich pre-order bonus - Zombie Dom je doufám jen joke do MP a nebude to i v příběhu. Trošku mi vadí, že to je takovej osobnější konflikt pro ty postavy a nemají za prdelí i armádu ale jsou na to solo ve 3-4. Každopádně hru pořídim tak za 2 roky až to dá Microsoft na Steam.
-
No že by mě to posadilo na zadek to teda ne....
-
Dan Vávra po 10 letech vývoje Kingdom Come
-
člověk by řekl že po takové době vymyslí vývojáři lepší způsob jak se zbavit předešlé postavy než ho prostě odkrouhnout nebo někam odvléct, mluvíme tady o maníkovi co se prořezal tisícema sarančat, úplně by stačilo kdyby mu třeba ukousli nohu nebo ruku s tím že bojová protéza prostě není k dispozici takže holt starouš bude dělat roli poradce, ale to by zase znamenalo že vývojáři přijdou o celou hnatelnou sílu nové hry. Už ted to vydím idilka rodina najednou nový nepřátelé tatka udělá pápá navždy nebo jen jako rukojmí a mi ho budem celou hru hledat, nebo se ho snažit pomstít, jen abychom se nakonci dozvěděli že za tím vším bylo ještě větší ještě horší zlo než se kterým tatík bojoval a nová trilogie je připravena.
-
-
Trilogie podle mě bude určitě :D teda podle toho kolik se toho prodá. Marcus mohl umřít stářím třeba *1*
-
-
pfff starej Geralt to je
-
-
To je dobře, Gears of War bylo vždycky hlavně o rodině.
A ten obrázek zšedivělého hlavního hrdiny je moc trefný. -
Doufám že to bude pořád střílečka ,a ne nějaká blbost vod Telltale.