Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm drzi si svuj standard.. porad nuda.. u me to skoncilo jednickou,, + grafika wtf?
  • TheGGG
    Multák je nuda, zajímám se jen o singleplayer... každopádně teď hraju ve volném čase poprvé GeoW sérii na xbone (a ten judgement nebyl tak špatnej) a fakt mě to baví... locusti jsou skvělí nepřátelé. Pokud jde tady o ten swarm, zatím na mě designově tak zajímavě nepůsobí, ale nechám se překvapit...
  • Co ta grafika proboha.. A ta hratelnost? To jsme tu měli už minimálně 4x :D :D
    • A takový Komentář taky :) .... přečti si komentáře a pochopíš:)
  • Čekal jsem nadhernou grafiku a ono tohle
  • To je trailer na hru z roku 2003 ?
    • Na Twitteru potvrdili vývojáři, že grafika z bety je ještě první build z pre-alpha verze, což dává smysl, když účelem bylo otestovat netcode a stabilitu hry, nikoliv její FX a frameworky.
      • V tom pripade to povazujem, za velmi dolezitu informaciu, ktora by mala byt spomenuta v clanku. Dakujem ti za info.
  • Je to skvělé, baví mě to. Multiplayer z Gearse 3 hraji do dneška, a MP beta Gearse 4 ukázala, že se není čeho obávat. Koho bavil MP v GoW1 a GoW3, tak bude spokojen. Beta je to takový mix obou her, která si bere to z multiplayeru obou zmíněných her to nejlepší. Koho Gears nikdy neoslovil, tak neosloví ani teď.
  • Ufff tak tenhle trailer mě odradil jako už dlouho nic...
  • Hry GoW mám moc rád, ale multiplayer vždy stál za starou belu. Tohle nebude jiné jak tak koukám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit