Úspěšný leden pro Sony. Prodeje PlayStationu oproti loňsku vyskočily o 200 %
-
taky zda se ze lidi prdi na PC gaming a prechazeji na konzole
-
-
Tak to není, že by lidi kašlali na PC gaming. PC gaming zažilo za minulý rok nárůst tržeb. Akurát, že nárust tržeb na konzolích byl větší.
-
přitom z mého pohledu konzolisty na tom PC nebylo nikdy lépe. Kdybych nebyl lenoch a nebyl zvyklý na psko, tak jdu do PC. Dostaneš to nejlepší od všech, máš nejlepší výběr, optimalizace na konzole je poslední dobou taky docela otázka, takže snad jen ta cena.
Za mě osobně PS5 je zklamaní jak po výkonové stránce tak obsahové.
-
-
Jo, PC na tom není špatně. Minulý rok PC trh zažil nárůst o nějaké 2-3%. Akurát konzole zažili nárůst ještě větší, cca 7%.
Rok 2022 byl pro konzole obzvlášť silný, protože konzole dokonce přeskočili i nárůst na mobilním trhu, cca 6%.Za ten silný růst konzolí může pravděpodobně (konečně) snadná dostupnost konzolí PS5 a ještě dobrý rok na exluzivity.
-
-
Protoze PS5 slo lepsi sehnat, do PC chybi komponenty takze casto to co vybere proste neni :D
-
-
-
Jj, za cenu grafiky máš celou konzoli.
-
-
Ten výkon tomu taky odpovídá:)
-
-
No tak to se určitě poděl, kde kupuješ nový počítače za 13.500,- o výkonu novejch konzolí, jestli to tomu odpovídá:)
-
-
Já za tu cenu koupil Steam Deck ;-) Pravda, výkon zdaleka neodpovídá PS5, ale zase je to mobilní zařízení s displejem. Srovnávat se to tím pádem dá těžko. Maximálně cenou (skoro stejná) a užitnou hodnotou (silně individuální, pro mě vítězí SD, protože na PS5 si ve vlaku nezahraju). Navíc je otázkou, jestli ho řadit mezi konzole nebo PC. Z hardwarového hlediska je to spíš konzole, ze softwarového zase PC.
-
-
A potom te po vystoupeni z vlaku prepadnou, uvidej ze jsi bohaty :D
-
-
Reakce na příspěvek:
No, pokud jde o vzhled, tak Steam Deck není zrovna módní doplněk křičící na dálku, že majitel má spoustu peněz na zbytečnosti. Vlastně je nápadný jen tím, že je velký (oproti třeba Switchi), čímž působí spíš jako něco starého a nemoderního. Nicméně funguje a dobře se ovládá a to je pro mě nejdůležitější.
-
-
Taky jsem pořídil, je to naprostá pecka. Obzvlášť ta nejlevnější varianta (10 tisíc) je za ty peníze neskutečně výhodná. Parádní hračka.
-
-
-
-
Občas i pět konzolí =).
-
-