Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://moneyforclicks.webnode.cz/ *5*
  • Tak jsem projel komenty a jsou tu tak 3 lidi co toho draka poznali *1*
    a věčný hádání mezi WoW a War je už dost trapný každý to ví tak proč to sem taháte ??
    Já mám třeba rád oba světy *5* Jen nejak nechápu jak se Deathwing dostane zase do hry když bylo poražen před 10tis lety *1*
    • Deathwing byl sice poražen ale nezemřel těch 10 tisíc let si lečil zranění a připravoval se na den kdy to Azerothu všecho vráti i z úrokama.
    • T.L.Blade
      To nejsou hádky o WAR a WoW, ale o Warhammeru a Warcraftu, potažmo o Warhammeru 40.000 a Starcraftu. Problém je v tom, že Blizzard prachsprostě vykradl Warhammer (40K) a nikoho to netrápí... Warhammer je tu od roku 1983, Warcraft od roku 1994. Warhammer 40.000 je tu od roku 1987, Starcraft od 1998. A stále si někteří jedinci myslí, že Warcraft a Starcraft tu byl dříve...
  • Core
    Jedním slovem: MRDA! Sice žádné on-line hry nepařím, ale tohle video je pecka. Asi nebudu sám, kdo by chtěl vidět od Blizzardu celovečerák... Palec nahoru... oba!
  • Wow je p**ovina bez diskuzí. Ale žádná jina hra do teto doby nemá tak propracovaný přiběh , historii , rasy , rody , hrdiny a taky je To určitě jedna z nejvynosnějších her v historii ovšem za jakou cenu ? každodením poslouchání , dneska sem šel dung a mám nový set , ježiši a koho to zajímá já snad ostatním říkám že mám novou capku v tf 2 ? *8* Nepochopitelné ale je jak tak *udajně vyborná hra* muže mít nedostatky jako žádná sprint , uhybný manevr nebo ucitit damage 3m od nepřitele ..... *10*
    • "Ale žádná jina hra do teto doby nemá tak propracovaný přiběh , historii , rasy , rody , hrdiny..." - To myslíš vážně? D&D (hlavně Dragonlance a Forgotten Realms) a Warhammer + Warhammer 40k strčí celý slavný Warcraft do kapsy...
      • Je určitě pravda že D&D a Warhammer mají propracované světy, ale jde o to, že tyto světy vznikly už v dobách, kdy se o počítačových hrách lidem leda tak zdálo, kdežto svět Warcraftu byl vytvořen jen pro tyto hry. Takže ve světech, které vznikly jen pro počítačové hry, Warcraft asi opravdu nemá konkurenci.
  • Viděli jste někdo trailer na film 2012?Vidím v tom podivnou podobnost...když trochu zavzpomínám připomíná mi to taky intro hry Might and Magic 8 Day of the Destroyer. Jinak si myslím že je to intro dobré,ale podle mě nejlepší bylo v původním WoW.
  • Lidi, kolik je pls dilu warcraftu, myslim knizky a navazuji na sebe nebo je to jako diablo
    • rage
      Nenavazují, každý díl má jiného autora. A se všema jsem byl spokojený (a to nehraju warcraft, wow, warhammer - neni to můj žánr hry). Knihy si nemůžu vynachválit *3*
    • http://www.fantasticfiction.co.uk/series/warcraft/
      • a ty dily navazuji? tam jsou vsechny, ale nwm co je prvni, druhy,... dil :( jinak diky :)
        • Netuším, Blizzardy a jejich patvory nemám v oblibě :). Na wiki máš u knih i popisy, tak se můžeš podívat - http://en.wikipedia.org/wiki/Warcraft
          • uz jsem nasel dobrou stranku: http://wow.herniweb.cz/clanky/knihy-warcraft/1/#dracilov :) tak kazdy to ma jinak :) me se nahodou pribeh warcraftu libi, hlavne ta kniha jak se Arthas postupne dava na temnou stranu :) a ukazka podle me taky nebyla vubec spatna co se tyce efektu na toho draka, ale lidi tu maji pravdu, ze tam chybi ta atmosfera boje :/ asi jim uz nevysli penize :DDDDDDD
            • Tak zrovna u blizzardu bych se rozhodně nebál, že jim na něco nevyšly peníze.. :D Těm se sype do kapes peněz od těch pupkatejch zpocenejch wowkařů (netvrdím, že všichni, ale většina), že to ani není možný..
  • sdgsdg
  • kostejnesmrtelny
    Jak to tady pročítám, tak mi nějak není jasný, odkud se teda bere těch 12 (?) mega předplatitelů *1* *1*
    • předplatitelů z číny je už kolem 5,5mln lidí :D v EU nebudou ani 2mln predplatitelu
  • :/ sklamání ....základní verze, wotlk a bc mají lepší intra ...škoda...
  • nuda. jsem zaujaty, jo...
    • jo jinak tim kecem "tohle musite videt i kdyz wowko nehrajete" jste u me docela klesli. musim si jedine myslet, ze jde o reklamu pro wizzard. jinak nechapu ten hype. je to video O NICEM...
      • Rozdíl mezi články nové redakce a levise je obrovský. Je pravdou, že levis měl mnohem větší úlety na starém Games...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit