-
Ta grafika je otřesná ty postavy odfláknuté *11*
čekal jsem víc ale ono je to horší než 2díl a ja nechtěl hrát the sims ale fable -
já dvojku miluju a trojka bude určitě ještě lepší. a s češtinou. hurá :-)
-
10:18 .. ten pes v pravo dole je nejaky vykruteny *1*
ale inac paci sa mi to.. -
Hrozný.To ovládání na konzolích mě přijde strašně neohrabaný,je to vidět i z toho videa že se mnohdy netrefí tam kam chce nebo mu to někam ujíží stranou..Ale jinak se to zdá jako super hra a na pc až to bude tak to jasně kupuju..Škoda jen toho zpoždění,nevím proč to má být na pc vydaný později o tolik měsíců..Kdyby to vydali současně alespoň by se ukázalo jak na tom která platforma je s prodejností..Je totiž logické že když Fable 3 Xbox verze vyjde o 5-6 měsíců dřív než na pc tak že ta z Xboxu bude mít lepší prodeje,doufám že pak Microsoft nebude nadávat že oproti xboxu se to na pc prodávalo méně (což je právě logické díky opožděnému vydání)
-
-
Ovládání na gamepadu je poměrně přesné pokud nejsi lama , když hraje lama je jasné že to nebude nikterak zazračné i přesto bych konzolijdní ovládání nepomlouval funguje už spoustu let bez problemu tak proč ne ted :D
-
-
Slovo "poměrně" je na místě..Sám jsi to řekl,chce to prostě cvik,kdežto myš a klávesnice je přesná hned,nikdo se s ní nepotřebuje učit..Takže v tom je výhoda myši a klávesky..Osobně hraju na pc občas na gamepadu také ale je to takové divné,ta úplná přesnost tam prostě není a nikdy nebude..
-
-
Jako každej se snaží vydělat. Když vydaj hru nejdřív na x-ko tk ho zvýhodněj a malý američánci si kvůli tomu prosadí i xbox (za těch pár doláčů). A jinak na ovladače ke konzolím si hold musíš zvykat, já mám kámoše kterej hraje na PC ale má k němu připojený xboxovej ovladač a všechno hraje na něm....
-
-
Pokiaľ sa nemýlim, tak destructoid dal hre 5,5 z 10 a nie 5 z 5. *3*
-
-
Opraveno, vdaka za upozorneni :)
-
-
ach jo... pořád stejné kýčovité postupy ve vyprávění příběhu, prezentace archetypálních plochých postav, vodění za ručičku, zaměření na wow efekt... je to sice jen pár úvodních minut ze hry, pozdějíš fáze jsou jistě zajímavější, ale stejně mám pocit jako bych se díval na céčkový fantasy/historický seriál... budu hodně přemýšlet, jesti si tohle dílko pořídit...
-
-
Máš úplnú pravdu, to isté čo dvojka - zvonka huj, zvnútra fuj. Škoda peňazí...ô
-
-
Chudák slepice.D
-
-
Však přežila a utekla, koukni na pozdější část videa, při vchodu do kuchyně... Soudě dle kulhání je to určitě ona ;)
-
-
robenko : seš slepej Fable 3 má vyjít na Xbox a PC ... PC verze asi tradičně opožděná ale je v plánu ... i když mě to je jedno mam jak PC tak obě next gen konzole takže mě to prostě a jednoduše netrápí
-
-
každej není ve vatě aby si dovolil všechny platformy a k nim kupovat hry... za předpokladu že nejsi Pirát z Karibiku (myšleno počítačový pirát)
-
-
Ne na PS ku si s novým FW 3.41 asi těžko zapirátíš na Xku to lze ale ne nepirátím na tom a PCčko mam jen a jen na práci... Tudiž pirátem skutečně nejsem :) Kupuju bazarové hry za pár stovek a na novinky si klidně půlk roku počkám ... Ve vatě zrovna taky nejsem ano nějakou korunu navíc mám ale že bych je vyhazoval za u nás předražené hry za 1500 , ne nejsem blázen UK shopy a Hut to jistí :D :D :D až o polovičky nižší ceny u některých titulů
-
-
-
neskutocne ma stve, ze coraz viac hier nevychadza na PC vobec, fakt ma to NESKUTOCNE stve, fable3 alebo heavy rain by som si velmi rad zahral... riti