Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • add1
    zvláštní že nikdo nenadává na Serious Sam nebo Quake Doom a podobné hry pritom je to stejná kategorie
    Nula příběh ale100% Skill
    takovejch her je na PC desítky ale když si je chtějí zahrát konzolisté tak je to problém a jsme blbci ........
    • Mechwarrior_bw
      Ninja Gaiden som nehral, i keď nemám dôvod neveriť, že hlavne prvý diel bola hodne obtiažna hra vyžadujúca si vysoký skill. Lenže keď som videl toto video kde na obtiažnosti normal vezme zásah rakety cca 10% zdravia tak mi tá potreba vysokého skillu u trojky nejak nesedí... ale keď vravíte, že je to viac menej tutorial tak budiš.
    • naprostej souhlas...
  • pcčkáři si mužou mlít cosi o HC hrách ktery jsou jen na PC
    ale NG je jen jeden libit se vám to nemusí ale víte o tom velké H O V N O
    prosím přestante kecat blbosti NG 1 by většina z vás nedala ani na normal
    NG serie je naprosto skvělá rubačka a jestli v ní někdo hledá podstatu bytí, příběh nebo kdo ví co tak je uplně šáhlej to mužu nadávat na to že Quake 3 je blbej protože nemá příběh atd...... DEMENCE
  • zna nekdo konzolovou hru kde by nebyla tragicka kamera?
  • To jen dokazuje, jak hraní jednoduchých her snižuje inteligenci hráčského obecenstva. To i ježek Sonic měl větší hloubku než tyhle blbovinky. Který normální člověk si za vydělané peníze koupí konzoli a pak tráví svůj životní čas takhle nesmyslně....
    • Pokud vim tak předchozí díly byly hodně HC takže předpokládám, že se chtěj ted přiblížit masám.
  • Ryba9
    Nejlepší na tom je jak je chce rozsekat na nudle, ale oni dopadnou na zem mrtvý v celku *1*
    • Me se libi, jak je mec cely od krve a nepratele bez skrabance :D
  • Neuveritelna blbost, ako moze niekto za toto vyvalit peniaze
  • Nechci nějak chytračit, ale ty prvky na které si tu lidi stěžují, jako např. blbá kamera, k sérii tak nějak tradičně patří. Stejně je to hlavně pro hardcorovější hráče, takže komu to vadí prostě nemusí hrát.
    • To by se dalo říct ke každý hře, ne? Že ty chyby k ní vlastně patřej.
  • jindra.veliky
    a kvuli tomuhle si lidi kupujou ty konzole? *8* *13*
    • Bože ti si blb...
    • Ne !!! ale kvůli hokeji *3*
    • CrocoRay
      Někteří možná ano. Já bych si konzoli koupil jedině kvůli her či sérií jako jsou Heavy Rain, Gears of War, God of War, Uncharted a ještě by se možná něco našlo. No, počkám si na novou generaci a na to až tahle generace a hry na ni zlevní a pak si ji pořídím. Sice nebudu in a budu hrát, co mnozí už mají dávno za sebou, ale to mi nevadí. Aspoň ušetřím *4*
    • konzole kupujou, protoze neumeji nainstalovat directX :)
      • Některý PCčkáře fakt miluju. Děláte jak kdyby jste byli něco víc. Je přece úplně jedno na čem kdo hraje.
      • *1* jsem se dobře nasmál vystih si to třema slovama 1+
  • Tenchu to je hra a ne tahle zběsilost *9*
  • Kulky skoro nic neubírají, rakety skoro nic neubírají, zdraví se doplňuje celkem často...ale hlavně že máme pseudo quicktime události ob každých pár sekund a jde podřezávat vzdávající se neozbrojené soupeře -_-.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit