Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je fakt ze DEAD NATION je paradni,uz jen jednu trofej a mam platinu.hned jsem koukal na PSN co tam je podobnyho a stahnul jsem si alien breed 1-3,zombie apocalypse,the last guy,savage moon,..... asi na tom neco bude :-)
  • Že by to bylo tím že si mohou konečně koupit to co si chtěli koupit před měsicem?
    • Prostě okurková sezóna, to je marný se nad tím vůbec pozastavovat...

      Ale stejně mi to nedá si tak nějak obecně rýpnout - "návraty ke kořenům", lavina x-tých pokračování vyčpělých a profláklých herních sérií, výbuchy a masakrování tisíců protivníků na hvízdnutí v oných sériích či střídavé "rozumbradění" zvaných i samozvaných v herní branži, přinášející vzrušující informace o jejich hlubokých vnitřních pohnutkách typu, že "free to play je super / free to play je blbost / free to play je otazníkem" či "vždy nám šlo o to být jiní / naše příští hra překoná vše, co kdy bylo" či "Xbox / playstation / steam nabídne (nenabídne, udělá, neudělá, nefunguje, znovu funguje...)"... OPRAVDU MUSÍ být polovina obsahu webu games.cz o tomhle? Ta druhá polovina je totiž více než super :-)

      P.S.: Nejde mi o žádný flame, je to jen můj osobní výlev (dojem)... Komu se nelíbí, at jej prostě ignoruje, nebo třeba jen dá mínus *4*
    • Ataker
      jedna z možností :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit