Přejít na výpis diskuzí
V ARK: Survival Evolved se uskutečnil obrovský turnaj v boji na život a na smrt
26.10.2015 | Honza Konfršt
13 příspěvků
-
chcelo by to velky svet (server) pre par tisic hracov :)
-
Kdo chce hrat a mit 60 FPS, doporucuji tento navod na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=m8v8nYnewc4 -
-
A nebo potom může spustit hru s "-USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory" a to celkem zvedne FPS bez zásadního dopadu na vzhled.
-
-
Processor: 2 GHz Dual-Core 64-bit CPU
Memory: 4000 MB RAM
Graphics: DirectX10 Compatible GPU with 1 GB Video RAM
DirectX: Version 10
Hard Drive: 20000 MB available space
MINIMÁLNÍ požadavky uvedené na steamu...
Mám tu pc které je převyšuje třikrát a hra mi na něm s minimálním nastavením jela 5-10 fps, takže absolutně nechápů že se najde 250 lidí kterejm ta hra jede plynule. Je to ale pár updatů zpátky takže je možné že už je to lepší...
Ps: Zaklínače na tom rozjedu na ulta i s vlasama a sweetfx modem v rozlišení 1920x1200 na 50-60fps -
-
Jo a ještě řekni, že ti v pohodě běžel Wolfenstein: New Order s tvojí grafikou *4*
-
Kamaráde máš zázračnej komp...
já mám W7 64bit
i7 860, 2,8 Ghz
Nvidia GTX 960 4GB
8 GB RAM
Zaklínače rozjedu jen "HIGH" bez hairworks a mám 40-50 fps, s hairworks 30-40... kde sis vycumlal 50-60 fps?
Jinak tvůj problém s ARK bude v grafárně, giga je na UE4 málo, vím co říkám, měl jsem donedávna radeon HD 5870 1GB a ARK jel jen na minumum a ještě trhaně... a ten tvůj zaklínač mi jel na LOW a ještě blbě. -
amd FX 8350 na 4,5Ghz, Asus strix gtx 970..vše jede na full, ale je pravda že se to místy trhá.. ta optimalizace tam fakt není dobrá. a už je to tak dlouho.
-
A teraz tú o jednorožcovi a pošukanej panne.
-
-
to šel takhle po ulici v noci jednorožec a naproti němu panna, tak na ní skočil, pošukal jí a už nebyla panna
-
-
Ďakujem
-
-
-
i5-3570K na standardním taktu 3,4Ghz
16GB RAM
2xGTX_670 2GB
... plynule, ale pokud to nastavím namax, místy se to umí dost škubat, takže to chce najít v nastavení problémovou položku a upravit. Mám tedy většinu nastavení High/Ultra a jede to dobře.
Prostě je to Alpha verze.
-
-
"..obrovský turnaj na boj na život a na smrt", to je česky?
-
-
Těžko říct... *1*
-