Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III zazní 16 tisíc nadabovaných replik
1.11.2011 | levis
37 příspěvků
-
Stejne po par shlednutych dialozich to bude vetsina skipovat *1*
-
Zajímalo by mě, jak to berou. Ono se totiž lépe mluví o řádcích v textové databázi, protože to vypadá, že je textů víc. Ale při překladu The Dig, který měl 6000 řádků byla 1/5 prázdných. A v překladu lines se to lehce ztratí. Takže bych tomu ani moc nevěřil.
-
-
Vsak se koukni dolu. Meli jsme tu celou diskusi na tema jak to lines vlastne prelozit. Ja myslim ze to je lines jako replika, ne jako textovy radek. Ale pockame si na nejake zevrubnejsi info.
-
-
Hlavně aby to už vydali.
-
Tak já jsem hlavně rád, že plnohodnotné Diablo 3 si zahrají pouze poctiví lidé a pirádti utřou hubu.
-
-
Asi stejny jak kdybych nekomu zavidel ze hraje na starou kytaru ze smetiste *11* Vyhravas trapaka dne *5* Abych to upresnil, zrovna posledni blizz produkty ve warez verzi postradaji vlastne vsechno kvuli cemu si hry od nich (aspon ja) kupuju, tak nevidim duvod zavidet warezakum ze si hrajou sami singl na nakym private emulatoru. Ale kdyz je nekdo *12*
-
Ty tomu věříš, že to nikdo necrackne? Ty naivko ;)
-
-
Nejspise ti uniklo slovo 'plnohodnotne'. To, ze nekdo crackne singleplayer, jeste neznamena, ze bude mit plnohodnotnou hru, vcetne multiplayeru (na cemz ta hra stoji predevsim) a vsech dalsich online sluzeb a vyhod battle.netu (aukce/updaty atp.).
-
-
-
V tomto konkretnom pripade LINE = RIADOK.
-
SWTOR ma vic namluvenych dialogu to nikdo netrumfne. ma nak kolem 400 000.
-
-
Tak s SWTOR, ktere je (MMO)RPG, bych tuhle mlaticku moc nesrovnaval. Na to, jaky je to zanr je i 16 tisic celkem dost.
-
-
Chudak ten co to bude překladat do češtiny.
-
Je mi celkem jedno, kolik textu ve hře bude předabováno. Hlavně aby zůstali u kořenů a nesnažili se narvat do hry nějaké košaté větvené dialogy. (tolik stromových metafor *8*
Neříkám že Diablo nemá dobrý příběh, ale vždycky bylo o kvalitní akci, ne proklikávání se tunami textu. -
-
Souhlas.
Víc dialogu než v D2 uvítám, ale zase ne moc, ať to příliš nezdržuje od likvidace 4256742. vlny démonů, což je to, o co tu jde především *14* . -
-
V Diablu 3 je to tak, že když najdeš nejakou knihu, tak se ti zacne prehravat kometar (lze zrusit)o nejake potvore, artefaktu atd primo v prubehu hrani, takze te to nezdrzuje od zabijeni.
-
-
-
Uelmen už sice v Blizzardu nepracuje, ale na tvorbě hudby D3 se podílí. Nahrál pro D3 více než 90 minut hudby hrané na jeho dvanátcistrunnou kytaru :)
-
-
Jako předobjednavatel sběratelské edice se vedle artbooku a hry těším nejvíce právě na soundtrack, takže touhle informací jsi mě dost potěšil...
-
-
Tak uvidime, jestli tech 16 tisic REPLIK bude stat za to. I kdyz mam takovou drobnou ze nekolit set jich bude jen variace na AU, UHH, AHH. Pokud se ale Blizz opravdu rozhodl do hry pridat solidni dialogy, tak to budu jen rad. D1 a D2 jsem mel moc rad, ale trochu vic rozhovoru mi v nich opravdu chybelo