Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Zjevně se poučili z toho debaklu z Falloutu. Potřeba jíst a pít vypadala na papíře docela dobře, ale nakonec z toho byla jen děsná otrava,
  • Zeptám se zdejších lidí co jsou dotoho zapálení... bude tam singl ? dík
  • Eh? A já si doteď myslel, že Divison má být nějaký lineární Clancyovka? A teď slyším něco o 72 hodinách hraní? (Počkat, to jako vážně? Není to překlep? Protože 72 hodin hraní je dost i na AC4 se všemi vedlejšáky) Jak že má ta hra tedy vypadat?
    • "Na začátku hry dostanete výbavu a zásoby na cca 72 hodin hraní, pak už byste si měli zajistit vlastní." .....co si na tom nepochopil
      • 72 hodin u mmo neni vela
        • Ta informace, že je to MMO, mi chyběla ;)
  • GlaDOS
    A proč tam ty vozidla nedat a nenechat samotného hráče rozhodnout, zda bude plýtvat cenným palivem nebo ne? Rozhodně by bylo zajímavé opatrně manévrovat autem skrze zdevastované uličky a doufat, že nebudou zablokované a nebude tak třeba hledat alternativní cestu a tím spotřebovat víc paliva.
    • MickeyMutant
      Protože chodit pěšky je zdravější.
  • Já nevím, moc se my nehodí k Clancyovkám (R.I.P *13* ), ale vypadá to úžasně *14* .
  • Jack1947
    Hlavni bude ze tato hra bude prevazne stavet na (ano efekty tam take budou ale nic zasadniho) na realne fungujicim svetu po katastrofe nebo pri epidemii, tech her neni tolik takze to vypada na slusnou C-OOP akci tech neni vubec moc a nebo jen ciste MMO a tohle bude nebo ma byt neco vice. Rozhodne zvedavy cim dal tim vice na to jsem , byl bych moc zklamany kdyby to bylo zklamani (nesmysl) nemuze byt.
  • Já nevím tady to je možná příhodné už napsat. Jak pan Vávra nebo i jiné například příspěvek podemnou pořád remcají, že realita do her nepatří já hodlám tvrdit opak. Právě naopak si myslím, že by hráči něco takového chtěli zkusit. (Krásný příklad zrovna u The Division jak byl v krytu auta a zavřel rukou dveře aby se mohl posunout dál a celej interent z toho měl senzanazci.) Vůbec by mi nevadilo kdybych na jídlo mohl i pojít nebo tak podobně...a i pdobné prvky (Nemyslím už chození na záchod to by bylo nejen neetické ale už si myslím do vyhnaní do extrému *1* )
    Mám jen otázku k zamyšlení myslíte že v Division se budou moc řídit i auta ? Nebo to je jen nečinné stojící cosi... to by byla škoda to nevyužít :)
    • MickeyMutant
      Mohli by z toho udělat minihru. Nebo QTE. Rekognoskovat terén, rozepnout, vymočit, voklepat, zasunout. Podle času by se rozdávaly body.

EDIT: Mělo být pro anonyma.
      • To by bylo zajímaví *1* .
    • Já myslím že auta se tam budou pohybovat, ale jako kryt ne ovladatelné vozidlo.
      A ke všemu bych chtěl aby tam byly takové potřeby třeba s tím záchodem.
      Protože by to přidalo na atmosféře ,,Jsi v (možná) neznámém prostředí a chce se ti na malou, proto musíš prozkoumat místnost k vykonání potřeby. Jestli to neuděláš, možná že už jsi na mušce nepřátelského vojáka ".
      Je pravda že by to bylo více hardcore a nezkušené hráče by to přestalo bavit ale, názor je názor *4* .
      • Jack1947
        Sice to neni mestska akce, jenze ovladatelna vozidla by v tehle hre chybela na druhou stranu da se to pochopit kdyby zde nebyli.
  • TheGGG
    Díky bohu, takové nesmyslné prvky akorát zdržují hru a nikoho nebaví.
  • God-of-War
    Uz chci aspon demo! :-*
    • Demo MMOčka asi čekat ani nemusíš
      • God-of-War
        Aspon tu sekci, krerou ukazovali na E3.
    • oktavius66
      nejsi sám *3*
  • Miluju lidi, kteří si jen přečtou nadspis a hned mají namířeno do diskuse si zanadávat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit