Přejít na výpis diskuzí
V exkluzivitě The Witness pro PlayStation 4 nebyly peníze
22.2.2013 | Adam Homola
13 příspěvků
-
Vždyť je hra ohlášena na pc, iOS a PS 4. Co má tedy znamenat, že se na pc objevit může, ale nemusí? I v registrech Steamu se myslím našla o The Witness zmínka.
-
-
V článku nic takového není napsané, že se hra na pc objevit může, ale nemusí.
-
-
"The Witness může být nakonec exkluzivní jen pro PS4 navěky, s portem na PC a třeba iOS a na jiných konzolových platformách se objevit vůbec nemusí. Ale může..."
Aha. To bude tím, že se tahle věta dá chápat dvojím způsobem. Pochopil jsem to tak, že obsah za první čárkou patří významově k druhé části. -
-
Druhá část začíná od "a na jiných..." :)
-
-
Jo jo, blbě jsem to pochopil. Beru zpět.
-
-
-
-
-
To nějaký divný. Ať z toho, či jiného důvodu, pořád je to na tu PS4 po určitou dobu exkluzivní, tak by jim Sony za to měla něco dát navíc, zvlášť když je to hra, kterou se PS4 prezentuje při launchi.
-
-
No, dostal vývojářskou verzi konzole, prezentaci na akci kterou sledovalo miliony lidí a na všechny platformy to stejně vydat nestihne. Tedy WIN-WIN-WIN.
-
Marketing a tech support ti nestačí?
-
-
Myslíš to co je standard u jakýkoli hry? Oni používají Witness a Jonathana Blowa k prezentování PS4, jako kdyby s nimi tu exkluzivní smlouvu měl. Jestli to je o technických věcech, že další platformy hned nezvládají, je to jedno, protože na tom faktu se nic nemění, že pro Sony je to launchový exkluzivní titul.
Já jen aby Blow nebyl moc hodnej a nenechal se ždímat od Sony :) -
-
Tak samozrejme se to da podat i tak, ze Jonathan Blow pouziva PS4 k prezentovani Witness. A jestli nejsou v Sony nahodou docela hodny, ze svoji konzoli za x milionu yenu propujci k propagaci indie hricky *3* .
-
Prezentace hry na tak velkým a ostře sledovaným eventu je pro indie vývojáře jako Blow hodně velká věc. Ty výhody jsou podle mě oboustranný.
-
-
-
Reklama ktera je zdarma se taky pocita :]
-
-
přesně.. se podívejte.. PS4 si kvůli téhle hře rozhodně nekoupím.. a tu hru kvůli PS4 rozhodně taky ne... ale píše se o tom všude.. prostě marketing :)
-
-