Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No dostal jsem se do té Alpha verze hry a to jak hra zatím funguje mě celkem děsí. To že se přihlásíte a najednou na vás skočí šest oken že se něco pokazilo a něco je přetížené a že si musím stáhnout toto a tamto je celkem nepřehledné ale věřím že se na tom zapracuje... A to čeho se bojím nejvíc je to že nevím jakým směrem se chce hra vydat jestli chce být pseudo realistická nebo nějaká arkáda... Hraje si zatím na obojí a to jí zatím dělá nehratelnou. Ale teď k tomu nejlepšímu kola tam jsou *1* a doplňuje je Bug díky kterému můžete na nich jezdit po hladině řek.. Fritzové se celkem divili když hlídali mosty a stříleli všechno co plavalo na hladině a jedna celá četa na kolech si vyjela na břehu bůh ví jak daleko od nich a najela jim následovně do zad. ^^ =D
  • už se těšim
  • cutscény ok... ale ve hře je to příšerný... viz. Battlefield 3 a Mass Effect (ten obzvlášť).
    (Kdo chce vidět přímo záplavu lens flares ať se podívá na "novej" Startrek)
    • RakeW
      Já je mám ve hrách třeba docela rád, ale tebou uvedené hry jsem nehrál a dokážu si představit, že všeho moc škodí.

(To jen aby se vědělo, že existuje i někdo, komu se lens flare líbí.)

Jinak k odkazu na Star Trek - on je to vůbec Abramsův trademark.
    • pochybuju ze je neco prisernejsiho nez noshahr canals v BF3
  • MrSanta
    Odvážný cyklista na začátku videa pobavil. Výletním tempem přímo do bitvy *1*.
    PS: zase ty lensfléry, ten blázen co to zavedl do videoher by měl dostat kaprem přes reprák.
    • mě osobně spíš než lensky vadí, když vývojáří neuměji pracovat s shader efektama jako je třeba bloom... kdy se ve hře podíváš kolem sebe a všechno se to blyští a září jak Cullenova předkožka...
    • Lens flares sa daju vysvetlit v hre nasledovne... na hru pozerame cez kameru a cez jej sklo vznika lensflare, alebo pripadne na hru nazerame v nejakej bojovej maske / okuliaroch a cez ich sklo vznika lensflare. Ak letim v stihacke, Slnko moze hadzat lens flare cez predne sklo. Ak vsak v hre pozerame z vlastnych oci, je to cudne... efekt ktory by sa mal naozaj pouzivat s citom
      • MrSanta
        Přes brejle žádný lensfléry nevznikají.
    • Tour de France 1940 *3*
      http://www.transpenninecc.com/tourdefrance1940.jpg
    • tady je to jeste vpohode.. podivej se co namrskali do battlefieldu *11*
    • 3dfx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit