Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Když už se zmínil ten Stephen King, tak musím jeho fanouškům doporučit hru Alan Wake. I když byla hra přijata celkem rozporuplně, Kingovy čtenáři snad nemůžou být zklamáni.. a dá se to dneska koupit za pár šušňů..
  • ... a po zásluze sklízejí naprostý nezájem v podobě čtyř příspěvků v diskuzi. Ať nedělají blbosti a radši pracují na novém Age of Conan nebo jiné velké hře. Je to talentovaný tým, těch pár členů nakažených indie nákazou stačí prozatím izolovat ve sklepě a pracovat na něčem normálním.
    • súhlas s tým aby sa viac venovali AoC!!!!!
  • V článku chybí poměrně podstatná informace a to, že hra je ze světa The Secret World. Je to vlastně takový krátký single player spin-off z MMO hry. Konkrétně se jedná o zábavní park Atlantic Island Park v lokaci Savage Coast. V The Secret World je tato lokace pochopitelně menší než v této hře. Jinak MMO The Secret World a tato hra budou příběhově propojené přes halloweenské mise k nadcházejícímu Halloween eventu.
    • Jack1947
      To jako fakt? pak je to s tím čekáním horší... skoro si to nemusel psát. Ono mně to asi nevyděsí jenže, takhle se nemám moc naco těšit když mně mmo nezajímá a nehrál sem ho ne?
  • miker17
    Funfact: Tahle hra se odehrává v tom samém Parku co je na Solomon islandu v The Secret World.
  • Vogon
    Vypadá to velmi pěkně, ale ten trailer to docela pokazil(Tváře vývojářů naprosto vyhodí z atmosféry a všechno co říkali by se dalo říct i nepřímo, nebo v jiném videu), na trailery na horor se musí opatrně, jelikož je lze výborně využít k hororu hry(Např. klasická chyba je ukázat monstrum už v traileru). Jen se stačí podívat na trailery na Bloodborne a uvidíte dobré příklady hororových trailerů na hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit