Přejít na výpis diskuzí
V Kerbal Space Program už si můžete zničit kosmodrom
9.10.2014 | Ladislav Loukota
11 příspěvků
-
Tak jsem si to otestoval.
Co hodnotim velmi kladne, je backend. Vypada to, ze se bere v potaz opravdu kde co a cely to pusobi velmi verohodne co do chovani se. Co uz tak dobry neni, je IMO lehce nezvladnuty UI (stejne prvky se obevuji na ruznych mistech, nekdy i za jinymi prvky UI), a zcela nesmyslna narocnost na HW. Trochu skoda je, ze vsechny texty nejsou dostupny venku pro pripadnou lokalizaci.
Jinak sem zjistil, ze atmosfera domovske planetky ma zajimave vlastnosti ... ;D, jednotlive komponenty vpohode profrci bez ztraty kyticky, nejdriv brzdi za generovani plamene, pak zase zrychluji, pak zase chvili brzdi .... Pripadne, ze kdyz clovek namontuje zachranou vezicku, tak uz pod ni nemuze dat padak... ale jo, beru ze je to ve vyvoji.
Mimochodem, pro nekoho kdo to testil obsahlejs, da se nejak nascriptovat celej let? Trebas aby raketa sama po vyhoreni odhazovala pomocny rakety? Pripadne jinak nez metodou pokus omyl zjistit, jaky motor/mnoztvi paliva/... co vynese? -
osobně mi na té hře nejvíc chybí možnost nastavit launch na určité datum, něco jako "raketu vypustíme 17. března v 18:15 abychom dosáhli optiámlní trajektorie k cestě na Dunu" a pod tím tlačítko "skip to launch" , ale chvíli jsem to nehrál, třeba to tam už přidali
-
-
Neboj, nepřidali..
-
-
Jinak tahle hra dokázala dřív potrápit kdejakej HW, ale ted sem to po tak roce zase hral a je to překopaný do x64 verze, což hře hrozně pomohlo. Min to hrabe na harddisk, FPS je snad 2x takový než na starších verzích. A celkove hra vypada lip nez driv + mi de ted i na max.. :)
-
Velmi dobrá hra. Nezná někdo nějaký mód na lépe vypadající vodu? Už mám řadu modifikací ale na vodu nic a v původní hře vypadá fakt špatně.
-
-
Hmm na vodu. Ja viem iba o BetterAtmosphere na oblaky a svetla v noci z miest.
Ja osobne by som konecne mohol uz dokoncit ten airlock pre raketoplan len casu malo :(
Ale inak je to skvela hra len ten cas keby ho bolo viacej...
-
-
Ještě, že ne kosmodisk...
-
-
ej kurňa, to bolo vtipne...
-
-
No pôvodne som si vravel, že počkám na verziu 1.0, ale ako vidím, čakal by som do dôchodku *1*
-
Paráda! https://www.youtube.com/watch?v=bGjR5gkXyrY
-
Skvele, kazdy patch prinasi neco zajimaveho.
Uz jsem zvedav na ty videa "bombardérů" nebo kamikadze.