Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože to je hloupost...
  • Doufám, že JáTy bude patřičně obojetný a že si člověk bude moci vychutnat nějaký z jeho/jejích dialogů.
  • "Fenomén" DLC uznávám jen v připadě doplňkového obsahu pro MP. Nemám potřebu se po nějakém čase na dvě, tři hodiny vracet ke hře která je pro mě už dávno pasé. Ještě to beru z pohledu člověka který si koupí nějakou GOTY edici kde má kromě základní hry i komplet DLC a pak si to zahraje na jeden zátah. Preferuji ucelený herní zážitek.
    • Jack1947
      To žiješ v jiné době no... takhle to dneska už drahnou dobu nechodí.
      • Bez ohledu na dobu nebo na to jak to chodí mě tento typ produktu neoslovuje a proto ho nekupuji. *6*
        • Jack1947
          Taky řešení. *3*
  • jen abychom se zase místo toho nesetkali s něžnými muži
    • Vojta_Ilavsky
      Proč se tady mažou příspěvky? Nepsal sem GGG něco o Bioware?
      BTW snad to tady nedopadne jako na Zingu, kde cenzura jede velice spolehlivě?
    • Jack1947
      Jeden "něžný" záporák myslím že stačil. *3*
  • Jack1947
    Finally ?
  • Nevíte někdo, jestli to bude real monstrum, nebo to jenom bude zase jedna z těch sekvencí, kdy je protagonista tak zfetovanej, až to bolí? *4* Každopádně z obrázku pan sněžný muž vypadá jako pořádná výzva, takže bych vývojáře poprosil, aby se dal zabít jenom pomocí QTE. Děkuji *4*
    • Já myslím že nepůjde o halucinace.
      Přeci jenom, na yetiho můžeš narazit i v kampani.

řekl bych že yeti by mohl být zabit bez QTE ale stejně asi nebude jedinej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit