Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč se na tu hru sype taková kritika. Hral jsem i starsi dily Battlefront a kolik hodin jsem i toho stravil se neda ani spocitat, a u noveho dilu tomu neni jinak. V mych ocich je to super hra, ktera me ani po 400 nahranych hodinach neprestava bavit. A co se tyce DLC, tak uz se moc tesim co noveho nas ceka.
  • Jak naběhla závěrečná scéna traileru tak jsem si říkal, schválně jestli vystřelí Han Solo na Greeda první :) (Han Solo shoot first George Lucas)
    • Spades
      Buď shoots, nebo shot. Shoot v třetí osobě neexistuje.
  • Směšné, lituju ty co za to vyhodili peníze. Já sám bych vymyslel aspoň 10 mnohem zábavnějších SW her.
    • Veskoslav
      Nic ti nebrání. Disney sice má exkluzivní smlouvy s EA na SW hry, ale stále je možné získat licence.
  • Kdyby do toho udělali pořádnej singl DLC(aka spíš bych tomu říkal datadisk, ale to se dneska už nepoužívá), to by byla paráda. Vozidla i vzdušný stroje tam jsou, takže by to mohlo být pěkně rozmanitý.
  • taky je nutné zmínit, že na PC je ta hra téměř mrtvá a najít slušnou hru trvá dýl než je únosný...
    Stats: http://swbstats.com/
    • a čekal někdo něco jiného? já osobně teda ne...už po asi 4 hodinách v "betě" mě to neskutečně nudilo...to nezachrání ani mapy, zbraně, noname "hrdinové" nebo cena 120$ *1*
      ta hra je katastrofa od samotnýho začátku
    • MidnighT91
      Jo protože ta hra stojí za ...... Jako pc hráč si radši pustím Dark Forces než tuhle hromadu $$$...
      • Přesně tak. Dokážete si představit remake Dark Forces, nebo nový díl na tomto enginu se slušným singleplayerem a příběhem? Bral bych všema deseti.
        • zx_spektrum
          Jo hry které by navázaly na Dark Forces a Jedi Knight by byly super, ale to se spíše nestane. Původní "Star Wars expanded universe" se jako non-canon příběh zametl pod koberec zvaný "Star Wars Legends" a Lucasfilm si teď hlídá, aby všechno nové (filmy, seriály, knihy, komiksy, hry...) zapadalo do kanónu Star Wars. Jediný herní obsah zatím vycházející v rámci Star Wars Legends je nový obsah v The Old Republic a to spíše bude smluvně než úmyslně.
          • a na tuhle "de-canonizaci" jim taky z vysoka kašlu...je to jenom obrovská lenost scénáristů sedmého filmu!! kdyby se jim trošku chtělo mohli to našroubovat na historii expanded universu úplně bez problémů a příběh mohl zůstat víceméně úplně stejnej....fanoušci SW by chrochtali blahem ještě za rok a "široká veřejnost" by nic nepoznala...ach jo...ještě teď když tohle někdo zmíní tak chytám aggro *9*
            • Khanemis
              Ono spíše jde o celkovou snahu vydělat víc peněz na novém obsahu než jen o lenost scénáristů (ne, že by nebyli líní). Expanded Universe byl už hodně rozsáhlý a jistě částečně omezoval tvorbu nových příběhů, které se musely nějak vpasovat do stávajícíc kontinuity. Když se to vezme z čisté vody znovu, tak mohou najednou vydávat spoustu nových knih, her, seriálů a buhvíčehovšehoještě, aniž by se museli příliš zdrovat s návazností a stanovenými pravidly.

              Ono je to něco podobného jako u komiksů. Jednou za X let se také velká komiksová univerza promažou a začíná se od začátku (jako napříkald teď už DC s New 52). Otázkou spíše je, jestli to nové je lepší jak staré a nebo jde o krok špatným směrem.
            • Spades
              Problém není těch pár her a knih s dobrým příběhem.
              Problém jsou ty mraky sračkoidních knih a komiksů, které se dneska prodávají za 20Kč a ani tak je nikdo nekupuje.
              Holt EU je strašná směska zlých věci, kde sem tam je něco dobrého. Původní plán byl se tím probrat, ale to fakt nemá cenu. No a kdyby nechali jen něco? To by zase nadávali fanoušci jiných věci. Třeba Dark Empire vs Thrawn Trilogy. Nelze je oba nechat, protože si navzájem odporují, tak které bys nechal?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit