Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velmi potěšen a pokud bude v Vol.2 MGS4 tak budu ještě víc.

  • Má někdo zkušenost z nedávné doby, zda jsou první dva díly MG ještě nějak rozumně hratelné a přínosné? Má cenu se jimi vůbec zabývat?

    • Horst_Fuchs

      Metal Gear 1 a 2 z MSX jsou v rámci osmibitovek zajímavé a silně nadprůměrné hry, ale dneska jsou spíš jen pro retro nadšence. Pokud tím bylo myšleno Metal Gear Solid 1 a 2 tak ty se dají hrát i dneska, je to klasika, potíž je v tom, že grafika je dost archaická a PC porty nebyly bůhvíjak povedené, doporučuju spíš emulovat PS verze a v případě jedničky je asi lepší rovnou sáhnout po remaku jedničky Twin Snakes.

      Další problém, ta GOG MGS 2 byla už pár let zpátky stažená z nabídky GOGu, dá se koupit jen Metal Gear Solid 1 a úplně první osmibitovej Metal Gear.

      Jinak 20 doláčů za tak starý hry je imho pěkná zlodějina, pokud Konami neplánuje nějakej opravdu luxusní port, jakože asi ne.

      • Děkuji za odpověď, právě na ty osmibitové díly jsem se ptal. Uvidíme na kolik to vyjde případně v nějaké akci. Hrál jsem jen první MGS, tak bych si rád doplnil bílé místo v herní historii :-)

    • Oba MGS vysly nejaky rok, dva zpatky na gogu. Jsou uplne v pohode hratelne a imho jsou stale nadcasove. Jdou dohrat za dve odpoledne. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit