Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morlang

Nebyl Batman vodprasknut na dreveny lavicce v Suicide Squad?  :D

• cms.jakub-malcharek

SS to retconovali… Byl to klon (nedelam si legraci), prava Liga spravedlnosti se ukryvala a cekala na spravny cas k rozhodujicimu uderu.

Jesteze je ta slatanina mrtva. 

• To byla právě zoufalost po tom negativním přijmutí...se to snažili nějak "zachránit" protože ten plot o tom,  jak liga spravedlnosti "vyčkává" a nechá při tom zabít wonder woman je něco tak neskutečně zoufalýho a stupidního...hlavně, pokud hodlají pokračovat v Arkham universu tak ani nemohli jinak, nicméně...po tom propouštění a tak je moje důvěra na bodu mrazu...chápu, že hry stylu Suicide Squad nikdo z nich nechtěl a taky proto jich hodně odešlo a další byli odejiti...takže kravaťáci zníčili opět uplně všechno jelikož pochybuju, že v tom týmu zůstal aspoň někdo kdo dělal na Arkham Knight, ono už jen SS ukázalo ten scenaristický cringe, to studio je mrtvý, ten trapný plot s Batmanem a jeho trapný odprásknutí na lavičce jim nikdo z kravaťáků nenašeptal, to vymysleli ti scénáristé...Rocksteady je mrtvý jako jiný dříve věhlasný studia

• Pussyeater69

To je sice strašně pěkné, ale pokud tam nebudou schopní lidi, je to úplně jedno.

• Tak nějak pořád jsem doufal, že se vrhnou na toho Supermana. Kort, když bude za chvíli v kinech ten novej film od Gunna. Ale tak i Arkham Knight mě celkem bavil, tak si dalšího Batmana klidně zahraju. 

• jurb83

Ak bude aspon taky dobry ako Arkham Knight, preco nie...

• Lukyz

Jako závodní a tanková hra s nějakým tím soubojem, bossy v tancích a nutností sesbírat 200 otazníků abys dosáhl skutečného konce? Jen to ne, prosím 🙏

• jurb83

Tak oproti suicide squadu by to bol VYRAZNY posun k LEPSIEMU!

Satira, mily pane, satira....

• Izmæl

Super! A chtělo to jen tři finanční propadáky, aby si chytří a určitě vzdělaní hlavouni ve WB uvědomili, co hráči chtějí (=co prodává). 😊👏

• uher

No ale to pořád není důvod k radosti. Pokud vím, tak některý vývojáři nejen že byly vyhozený, ale taky znechuceně odešli už během vývoje SS. Nechci malovat čerta na zeď, ale Rocksteady už klidně může být ve fázi Bioware...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit