Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra mě absolutně nezajímá, ale soundtrack už poslouchám týden v kuse. 65dos jsou legendy. A teď mi to tu teda hraje znova z vektoru a nechce se mi kvůli tomu jít spát. Nedík. *14*
  • Radeji bych slysel datum vydani hratelne verze. Optimalizace naprosto nulova a hra celkove vypada totalne nedodelana. Zatim to vidim na refund.
  • Těším se na další díl. Pěkně to rozšiřuje obzory..
  • tomekbobek
    Dneska, teda zejtra, Vektor doposlechnu do konce!:)
  • Tak snad to nebude mít stejný záseky jako frame rate u No Man's Buy na PC.
    • WortexCZ
      Zdravim. Ja tuhle vec s fps dropama videl zminovat uz i nekde jinde, ale na vlastni oci sem to este nevidel. Da se nejak zjistit konkretni clovek / pripad kdy k tomu dochazi? Dokur... GSynch uz sem vypnul. Upskalovany render z 720 uz sem taky obesel... ale sekani, nebo dropy v nejakej "konkretni" okamzik sem nepostreh ani pred upravama configu. Proste to nebezelo na plno a vypadalo k bl... zvraceni, ale ted... naprosta spokojenost. V-Synch zapnuto a lagy zadny. Jen dotaz: nejsou jen hodne slyset "ti s integrovanou grafarnou od intela"? ...pac to by sedelo *1*
      • walltar
        No tak zrovna TB měl s tímhle problémy a ten určitě integrovanou grafárnu od intela nemá...

        https://www.youtube.com/watch?v=LRkHPsZak08

        Myslím, že i ukazoval kde ty dropy měl.
        • WortexCZ
          Dik za odpoved. Video sem zkouknul a je to dobry ;) Vypada to, ze je to ten "pokazenej" GSynch... aspon podle toho jak tam laboruje a vymejsli "zazraky" v optionech. V dalsim patchi uz by to melo bejt opraveno. Jinak reseni je k dispozici i v soucasnosti:
          "\\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\Binaries\SETTINGS" , soubor "TKGRAPHICSSETTINGS.MXML" a hodnotu pro GSynch prepsat na "false". Autori hry by si meli dat pohlavek, ale... i tak sem prekvapenej, ze ve hre, ktera je de-facto kompletne proceduralne generovana nenarazim na glitche na kazdym kroku. Kdyz to srovnam s tim vyletem na Kok... sakra! s tim co sou schopny vydat Ubi (nebo s poslednim batmanem na PC) tak je to v soucasnosti vlastne ZAZRAK!
          A vytecna hra mimochodem... (aspon teda pro me).
    • Celkem dobrý video:
      https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit