Přejít na výpis diskuzí
V RPG Deep Down budete odhalovat minulost skrze emoce
16.9.2013 | Petr Poláček
25 příspěvků
-
Trailer pěknej celkem. Ale ta japonská hudba to sráží neskutečně dolu. Trochu nepobíram to že je to z budoucnosti když tam běhá echt středověkej týpek. Asi to bude finta z assasina.
Hru sem nehrál takže nemužou soudit. Dávám 75 procent. -
Vidím to takhle, buď ta hra sklidí obrovský úspěch, a nebo to bude e-e.
Doufám v to první -
autorovi a k jeho obsesii zaradovat takyto typ hier do rpg:
tato hra nieje rpg, je to akcna fantasy hra
http://www.gog.com/game/blade_of_darkness :
toto je tiez akcna fantasy hra, pozrite si zaradenie
potom vznikaju take mylky ako pise GGG, ze vznika najlepsia RPG desatrocia
aj v Golden AXe ste si mohli vybrat postavu, a aj tak to rpg nebolo
ak ma hra par rpg prvkov, nieje to ihned rpg -
And my soul from out that shadow
that lies floating on the floor -
online only, no way lonely
shall be lifted - nevermore! -
-
Zkus to priste ve Vrchlickeho prekladu. Tady nikdo neumi anglicky, vsechno musi mit preklad...
-
-
Mnozí neovládají ani rodnou češtinu.
-
A má duše z toho stínu
nevzchopí se zoufajíc,
nikdy sama v online splínu,
nevzchopí se - nikdy víc!
-
-
-
Málokrát jsem slintal tak, jako u prvního traileru na tuto hru. Když teď ale čtu něco o budoucnosti a New Yorku, celkem negativně mě to rozhodilo. Jestli to bude podobně dobově rozpolcené jako třeba Assassin Creed, tak z toho nadšen nejsem, protože díky tomu prolínání dob jsem se do AS nedokázal ponořit a působilo to na mě jako rušivý element.
-
Lepší ať to zůstane na PS4. PC-haranti a Veskoslav by zase brečeli jak je to složité, že to nejde ukládat pomocí F5 apod.
-
-
čo to trepes zase
-
ono to nejde ukladat F5? tak to je jasna s*acka pro hipstersky konzolare co umej akorat nadavat na stoprocente lepsi pc.... stejne to bude blbost, vzdyt je to na ps.... HATE!!!!
-
-
Hodně trapná reakce od PC-blbečka, ale co čekat od tak zdegenerované rasy že? *3*
-
-
jasne to ryka nekdo kto neumi spravne napsat ani celou vjetu, any ti nebudu rykat kde mas chibu, si proste trapnej lamak
-
-
Jó, to je parádní argument k tématu. Díky.
PS: Já se aspoň snažim, ale někteří se neobtěžují psát ani háčky a čárky. Divim se, že nekritizuješ těch "deset" lidí podemnou za špatný písemný projev.:) -
Prosím tebe a ty se snažíš být jako vtipný? Božínku představ si, že jsi pouze nebesky trapný.
-
-
Ne, myslim to naprosto vážně.
-
-
-
Hmm, takže PC hráč a konzolový hráč jsou pro tebe odlišný rasy? Tak to si maximální rasistickej ubožák, trotle.
At si hraje každej na čem chce, každý má jiný chutě a priority.
-
-
-
-
Todle bude neskutečná pecka. Myslím že tu máme kandidáta na RPG desetiletí. Rozhodně kupuji. Peckově zní i ta část o změně barvy světla v souvislosti s emocemi v daných lokacích.
-
-
Zase mi nějaký soudruh kliká mínuska. Za co to může být? Aha já zapomněl RPG jedině na PC co? Na konzole vycházejí jen klokotiny co brzdí vývoj. Trololo PC komunito
-
-
Spis proto, ze se prezentujes jako neskutecny d*bil. Tvuj udiv to navic potvrzuje. Inteligentnimu cloveku je jedno na cem hry vychazeji, resi to akorat uslintani d*menti jako ty.
-
Ja si myslim, ze minuska dostavas uz zo zvyku, tzn ked nieco komentujes, aj ked sebalepsie a pozitivne, aj tak ti rovno ludia daju minus, maju predsudky, ktore sa zakladaju asi na nejakej tej skutocnosti. Ked uz sme u toho ja som PC hrac a myslim si, ze toto vyzera zaujimavo, nech to bude aj ked iba na konzole, thats all, ja ti dam + :D
-
Dokud ze sebe budeš dělat debila, tak ti mínuska padat budou. *16*
-
PS: Hlavně se zase neuražte.
-
-
Zní to fakt zajímavě, jsem zvědaví jak se stím vývojáři poperou :)
-
-
oficiální soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=aAEWghw_j7s