Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavně, že to bude mít tu super úžasnou a cool omalovankovou grafiku. Protože to je to, co té hře chybělo...
    • Třeba to chtěj vydat i na konzole *1*
      • spíš se zaměřují na fanboyz blizzardu... *1* *1* *5*
        • To by bylo z hlediska marketingu jedině rozumné, vzhledem k těm mnoha milionům fanoušků Blizzardu, ale tohle spíš připomíná nějakou mobilní hru, nebo tu konzolovou zrůdnost Civ Revolutions.. snad tomuhle nějaký mod brzo vymění textury
          • Paulcz
            Tomu žádnej mod nepomůže, i Civ 4 je oproti trojce hnusná. Celé slavné 3D zpracování tomu dalo na frak.
            • mne se to treba líbí, ne všechno co je malovane musí být hned špatne. Ale chci se zeptat. Hrál jsem jen petku, trojka a čtyrka se v hratelnosti nejak moc lišili? Mne totiž petka prišla dost oničem.
          • jojo děcek co hrajou blizzardí patvary je hodně---
  • Op...nerf china
  • kdo to je? hlasuju pro mao tse
    • Tj, Mao a Stalin byli ve 4
      • mao nebyl snad jenom v 5, takze by si zaslouzil zase dostat sanci *5*
  • XorxoxTalarius
    Takze Wonder ktery mohl postavit ten kdo zkratka jako prvni vynalezl staveni zdi a mel suroviny ted budou moci stavet jen cinani ...
    No sestka svoji vykalovosti prekonava petku o celou metu, jen tak dal *1*
    • ale no tak, vypadalo opravdu blbe když velkou činskou zed postavili francouzi, eifellovku číňani, nebo šikmou vež v pise siam.
      • Jenže civilizace není historicky věrná hra. Stejně tak bys mohl nadávat, že národy mají hlavní představitele z různých historických období nebo že ve starověku neexistovali civilizace jako amerika nebo německo.
      • XorxoxTalarius
        No ani ne, prece jenom postavit takovou stavbu mohl kdokoliv, pokud mu to zdroje a situace umoznila. Napriklad Rimani staveli Hadrianuv Val a jsem si jistej ze mit na to zdroje tak by neco podopbneho postavili na vic mistech.
        • to bych taky mohl argumentovat, proč je wonder omezený jen na toho, kdo ho postaví první
    • Paulcz
      Ale no tak, tady to od Aleše dostane 9/10 a všichni budou šťastný :)
      • Ja si myslím že Firaxis si nemůže dovolit poslat Aleše na nějakou vip párty do Itálie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit