Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bych si dokázal představit jako hutnou hru pro 2.
  • Carpenterově věci... No ještě, že nemáme těch filmů Věc víc... To je tak klasicky ubohej blabol. To se říkalo v roce 85 kdy Věc byla vlastě jediným odkazem na Scottova Aliena, tak se lidi poblaznili. Proč tento starotvar použivá někdo kdo v té době se houpal tatovi v gulích a nemá absolutně představu o pozadí, to nechápu.
    • Ty budeš dobrej mimoň...oficiální název filmu totiž je:

      "John Carpentrs The Thing", protože jak již pravil kolega výše, je to remake původního "Who Goes There?" od Campbella z roku 1938, poprvý zfilmována v roce 51 jako "The Thing from Another World" a toho všeho je "remake" Carpenterova Věc, která má remake/prequel z roku 2011 čistě s názvem "Věc"

      Takž si ze sebe udělal ultimátního hlupáka
      • Takže tvrdit, že Carpenterova Věc je odkaz na Aliena může jen chytrácký hňup tvojeho ražení *7*
    • Proboha, co to plácáš za nesmysly? Název absolutně obhajitelnej, že to ty nechápeš ještě neznamená, že je na tom něco špatného/divného. Jediná otázka je, proč upozorňuješ na to, že jsi ydiot.
    • JamesFaith
      Až na ten maličký detail, že Carpentrova Věc (mimochodem rok 1982, ne 1985) se říká proto, že šlo o remake The Thing (hele, další Věc!) from Another World z roku 1951, a navíc od té doby vznikl i další film (prequel) s Thing v názvu.

      Očividně toho tady o pozadí filmu nic netuší víc lidí.
    • Vzhledem k tomu, že zasazení hry působí jako přímy odkaz na VĚC, tak nevidím důvod proč o tom nenapsat. To by mě zajímalo, jak by jsi ten článek napsal ty, chytráku jeden. A to nemluvím o trapnné invektivě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit