Přejít na výpis diskuzí
V Total War: ARENA si vítězství za peníze nekoupíte
5.4.2013 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Rikal nekdy nekdo kdo prichazel s f2p neco jinyho ?? :D
Uplne to slysim : V nasi hre jsme pouzili zkratku f2p abychom nahnali co nejvice hracu, jako to delaji vsichni.. A ano.. stejne tak jako to delaji vsichni, i my Vam lzeme... Jak si to vubec muzeme dovolit ?? No protoze uprimne nechapeme, jak si sakra vubec muzete prat hrat neco zadarmo :D
No nebylo by takovy PR sympatictejsi ?? :) -
Vidím, že CA nesklamala (alebo by som mal povedať, že sklamala znova?). TW bolo pre mňa vždy viac o kampani a prevtelení sa do role dobyvateľa, štátnika, vladára, atď. Bitky boli len príjemný bonus. Ďalší TW, ktorý môžem preskočiť. A to bola TW kedysi taká dobrá herná značka. *6*
-
-
pokud si chceš hrát na státníka nebo dobyvate tak si zahraj něco od paradoxu (třeba crusade king) tam je to zpracované mnohem líp než TW
jediné v čem TW předčí hry od paradoxu jsou ty bitvi -
-
Přesně tohle jsem mu chtěl také napsat když jsem četl jeho příspěvek, ale byl si rychlejší. Pokud má rád roli dobyvatele tak bych mu však raději doporučil Europu Universalis III Chronicles která se na boj a dobývání přeci jen soustřeďuje více.
-
-
Ďakujem za radu, ale ja hry od Paradoxu hrávam už niekoľko rokov. A boli to práve ony, ktoré zmenili môj pohľad na TW. Osobne by som chcel, aby TW išiel cestou Paradox hier, dať väčší dôraz na kampaň, diplomaciu a pridávať do hry viac možností, než naopak ju zjednodušovať ako sa to deje v posledných TW.
Toto uprednostňovanie más pred hard-core fanúšikmi je síce pochopiteľné z finančných dôvodov, ale mňa si tým CA a Sega určite nezíska. -
-
Tak to jsme na tom stejně já měl kdysi TW taky moc rád, ale po vyzkoušení grand strategy her od paradoxu už mě to také neláká tolik. Bitvy v TW sice fajn, ale čase hlavně ve větších konfliktech to začalo otravovat. Oproti tomu ve všech ostatních aspektech působí TW spíš jako demo například oproti EU III. Už jen počet hratelných národů. TW série max do dvaceti. EU III cca 200.
-
-
-
-
-
F2P a P2W mi prijde stejny jak letadlo/pyramida. Par lidi na tom vydela, protoze jim hromada blbu posunuje prachy a maji z toho vyhodu, v pripade pyramidy takovou ze na nu nikdy nedosahnou a v pripade p2w virtualni.
A pyramidari taky krici "tohle neni pyramida". *15* -
-
jedinej, a to dost zásadní, problém je v tom, že v pyramidě očekáváš víc peněz, zatímco v f2p víc zábavy... takže vlastně to co ty řikáš, je úplna blbost, protože je naprosto normální, že za zábavu, jako za každou jinou službu, se prostě platí...
-
-
To je skoda. Ja napr. za lahvinku vina sem udelal z kamarada Admina na foru *5*
-
To v žádné hře... jen věci díky kterým bude hra lehčí.
-
"V Total War: ARENA si vítězství za peníze nekoupíte." - A tak by to také mělo být.
-
Já jsem pořád zvědavej na ten koncept bitev armád z různých dob. To jako tam postaví makedonskou falangu proti mušketýrům a dělům z 18. století? Doufám, že ne. Zatím jsem velmi skeptický.
-
-
a proč ne armády budou bodově ohodnoceny takže mušketýrů bude min než falang jako je to třeba u stolního warhammeru. To by bylo fér ne?
-
-
Fér by to být mohlo, ale minimálně by to působilo vizuálně dost debilně. Aspoň teda já jsem nikdy neměl rád, když se moc míchaly období mezi sebou, starověk je starověk a novověk, novověk. Osobně si nedokážu představit proti sobě kyborgy z roku 2212 a pračlovíčky s palicema.
-
-
pokud ti vadí míchání období to chápu. Ale i v historyi se takhle technicky nevyvážené bitvy udály, viz poslední dlc k shogunovy. Nebo při kolonizování ameriky (at severní nebo jižní), asie, a afriky. dobyvatelé vs domorodí obivatelé a i tak dokázala slabší strana zvítězit. A až se budeš v hospodě s někym přít jestli by obstálaly falangy proti mušketyrum mužeš si to zkusit. Nebyla by to paráda? *1*
-
-
To je na druhou stranu pravda. *2*
-
-
-
-
No od staroveku po stredovek tam muzou dat cokoliv, navic okorenene o asii. Takze bych se nebal. Snad maji dost rozumu aby si rekli ze musketyri se tam moc hodit nebudou. Ikdyz na druhou stranu jednotka Samuraj Archeru by jim dokazala pekne zatopit.
-
-
Jako, zatím mě hoši z CA nezklamali, takže snad to udělají dobře (i když mě zatím hra moc neláká, jsem holt "kampaňový TW hráč" *15*). Jen si u podobných mišmaš konceptů vždy vzpomenu na hrůzný pořad v televizi "Deadliest Warrior". *1*
-
-
vždyť to mohou jednoduše rozdělit podle období tak v bitvách nebyl ten rozdíl moc velký a vše bude ok (osobně předpokládam něco ve stylu word of tank kde sou ty tanky rozdělený do úrovní a potkáváš jen ty podobně silné)
-
-
Jen to ne, mit matchmaking podle hmotnosti.
-
-
-
hardcore strategie? no.. ani bych nerek
-
-
záleží s čim to srovnáváš, pokud to srovnáš třeba se starcraftem tak total war je určitě hardcore strategie
-
-
Starcraft není strategie, jen klikačka s hnusnou grafikou
-
-
souhlas strategi plán mužete mít sebelepší..jak neklikáte ale 300 cpm tak si neškrtnete..takže to není o strategii ale o tom kdo rychlejc kliká *1* ..bavilo mně první CoH...když sem kouk na rozbor bitvi borci mnely 150 cpm +..ja mněl 6 a ani si neškrtly to je hra o strategii.. ne jak clickcraft *1* *1*
-
-
no ve starcraftu máš na starosti spoustu věcí a čim víc kliku tim víc vydananejch rozkazu at uz v zazemi nebo na bojišti zapasy jsou rychly a krátky protivníka mužeš přechcat na tisíc zpusobu a is malou armádou mužeš porazit velkou kdyz ji umíš správně využít takže ano musíš klikat jak blázen aby si to všechno stihal ale to neznamená že je to špatná strategie. že nestíháš ostatní hráče už je tvuj problem a ne hry *5*
-
-
a co dneska nejni? ale ja osobně mám starcraft radsin než jiny přiblbli klikačky. třeba ten druh se zaměřovačem.
-
-
suprem commander nieje, to je čistokrvná strategia
-
-
Ano.. jednicka... Pokud vypnes NUKE :) Jinak je to jen zavod o to, kdo ma prvni atomovku.. A uprimne mne nebavi hra, ve ktery musim neco povipinat, aby se to dalo hrat...
-
-
-
Grafika je věc vkusu, ale co se týče té klikačky tak souhlas.
-
A Ferrari je hnusné auto pomalejší jak trabant viď?
-
-
ale prosímtě ty srovnáváš ferrari s tím bližardím hnusem?
-
-
Mluvis jak nekdo kdo se nedostal ani do bronzu *1*
-
-
Mluvím jako někdo kdo má vkus
-
-
lidi s vkusem si nedávají na profilovku Biebera.
-
-
-
tak to máme stejný názor
-
-
-
-
urychlovace neprinesou vetsi clenskou zakladnu pokud bude expeni bez urychlovacu prehnane pomale.. v takovem stavu si jejich duvody pro f2p odporuji.. btw za vsim hledej penize.. ale vyjimky se najdou, treba PoE je opravdu f2p.. jen me ted nenapada zadnej dalsi titul.. lol
-
-
no pokud to nebude jako planetside 2, tak to bude ok :P.
-
-
co se ti na planetside 2 nezdá?..je to dobře nastavenej f2p model...(za prachy máš skiny a rychlejší postup"přistup k lepším zbraním")...btw často jsou tam double experience eventy a výkendy..takže pokud prahneš po nej zbrani a vybavení není problém to za výkend pohodový pařby nafarmit.....von si zbran koupí za prachy ty si na ní 30 hodin pofarmíš(a tady to není žadný nudný farmení jak v klasickém mmorpg "prostě hraješ dobrou střílečku a zadara) ...a to že tě tam furt všichni zabijí a ty si neškrtneš není v tomhle případě o F2P modelu ..každá střílečka potřebuje tak 20-50 hodin hry abys v ní získal skill a aim.:)..po 100 hodinách hry se mužeš považovat za pruměrného hráče a mužeš vo tý hře blbě kafrat *5*
-
-
eh ve zbraních problém není
to je ve vybavení vozidel tam si bez lepší vybavy ani neskrtneš -
-
tak si to rekl za me. proste je free nutne hrat neskutecne dlouho aby tam clovek neco ziskal. do te doby nema treba smysl letat.
-
-
zalezi jak je ta strelba zabavna. strelba samotna zas tak neni, ale behani s outfitem atd. je celkem zabava. problem ale je, ze pak jen koukas na letadla a vis, ze bez placeni nemas sanci si nikdy rozumne zalitat.
-
Mně po 1500 hodinách během 2 let v batlefield 2 nepřijde 100 hodin střílení jako nezkutečně dlouho *5*
-
-
-
promiň, ale planetside 2 i když ho hraju docela rád rozhodně nemá dobře nastavenej f2p model spíš je skoro na hranici s p2w.
-
-
věc názoru..podle mě je nastaven velice dobře...vysvětli co je tam nastaveno špatně?...platící hráč nemá přistup k nečemu lepšímu než neplatící (extra jsou akorát skini jednotek a to je vpořádku)..takže nechápu vysvětli prosím...
-
-
.Nemyslím, že tohle je dobré místo to rozebírat, ale já p2w bral vždycky tak, že když proti sobě postavíš někoho kdo nezaplatil a někoho kdo zaplatil tak vždycky vyhraje a ten samej pocit mám u planetside 2, když někde na bojišti potkám někoho s jiným skinem (dle mě naprosto v pořádku) a jinou než defaultní zbraní, která jinak stojí 1000cert a já po něm začnu střílet první a trefím se, ale i přesto se on jen otočí vystřelí krátkou dávku a já padnu mrtvej a zjistím, že jsem mu svojí střelbou ubral jen polovinu štítu (narážím na různá členství a boosty) - u vozidel je tohle cítit ještě víc. Podle mě by to nebyl problém kdyby se zvýšila (ne o hodně) rychlost získávání Certs. Chápu, že to úplně nedává smysl, ale nechci se víc rozepisovat.
-
-
-
-
-