Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dufam ze pocet armad neobmedzia *8* *8* *8* *8* *8* inac to bude ko
  • Co Recko Perske valky nebo Sever proti Jihu....nebylo by to lepci ?
  • palver
    Jasněže tam není Attila. Řekl bych, že bude po vzoru Shoguna 2 zapovězený pro modery a následně vyjde jako DLC. Total War - quo vadis?
  • Čim více spolupracovat ta dozvídám Tim více jsem si jist že to bude ještě větší kyc než twr2
  • Na začátek chci říct, že nejsem žádným programátorem,ale dokáži usoudit, že cca rok vývoje se nedá mnoho stihnout i když používají engine z RTW II . To by museli mít odvahu vymyslet nový engine a cca 3 roky vývoje, což je nákladné. Takže je lepší vydat díl, hráči si zaplatí betatest řeknou co se jim nelíbí a následující roky vydávat DLC s doplňky, které hráči chtějí. Mimochodem a to je nejdůležitější za plnou cenu, když je to přece nová hra.:)
  • Rome 2 je fain deal - DLC přece člověk nepotřebuje a nyní když vyšla Císařská edice tak ti co mají původní hru si mohou vylepšení stáhnout zadara. Navíc něco udělali s enginem protože Shogun2 : Pád Samurajů najednou čas od času vytuhnul a nešel hrát, kdyžto Rome 2 co jsem teď zkoušel v rámci promo víkendu šlape v pohodě (jen jednou spadl) ale hrát jde....
    • palver
      Právě v rámci promoweekendu se ukázalo, že Emperors edition všechna DLC neobsahuje... že by to bylo stabilnější, nebo plynulejší, než Shogun2, o tom ani řeči.

... ale hlavně je to asi první TW hra, ve které mě podstatně víc zaujala strategická mapa, než bitvy. Ty totiž vypadají všechny stejně. Je jedno, jaké jednotky máte, v jaké formaci je máte... když se řekne "krleš" všichni na sebe vystřelí a vytvoří jeden velký blob, ve kterém se řežou hlava nehlava, formace neformace. A celá strategie spočívá v tom, naklikat co nejvíc boostů *7*

Bitvy jsou krátké a nepřirozeně rychlé, námořní bitvy jsou jak souboje speedboatů ze série Assassins Creed - nevyšlo to náhodou i na konzole? *3*

Takže nadále platí - až to bude komplet se 75% slevou, tak možná do sbírky. Do té doby starší díly a mody...
      • Tak vcera sem mel bitvu kde bojovalo 53 lodi s 3000 muzi, a bylo do toho i zapojeno mesto s pobrezim, bitka ktera trvala pres 30 minut a bylo to supr. Takze i krasne chvile je mozne zazit, a predvcera v Egypte 2400 proti 3 000, 5 armad zapojeno, taky hezka bitva. A taktiku sem uzival taky i formace pac to nakonec bylo 185 ku 2 400 a pohoda. Mozna chce u toho vydrzet nez se to poradne rozjede.

Krom toho Shogun 2 me padal casto i 4x za jeden vecir, a Rome 2 me nepadl ani jednou zatim za 90 hodin.
        • palver
          Jó, včera na můj Burbonský dvou a půl tisícový expediční sbor utábořený pod ochranou pevnosti v Kijevě vrhlo Rusko v čele s Kutuzovem šest armád v celkovém počtu přes 16 tisíc duší. Při ztrátě zhruba poloviny mužů a jedné kompletní dělostřelecké baterie jsem útok odrazil a carevnu Kateřinu připravil o cca 11 tisíc mužů. To byla hezká bitva: Průběžná přesouvání generála k jednotkám pod útokem, změna formací podle směru útoků, náhrada zdecimovaných jednotek, nebo jednotek bez munice a k tomu rychlé výpady lehkou jízdou na jejich artilerii...

I přes občasné zrychlování času víc než hodina a plné ruce práce. Takže bitva, které se účastní loďstvo, pěchota a město hotová za půl hodiny mi přijde naprosto neadekvátní (kdyby to byla hodina a půl, budiž). A to existují mody (např. EiC, nebo NTW3 pro Napoleona), které pohyb jednotek ještě výrazně zpomalují a používají o hodně větší mapy, takže hodina na bitvu je spíš průměr...

Se Shogunem 2 mám jinou zkušenost. I modovanou verzi jsem měl stabilní
          • To zni hezky, ale me pul hodina prijde akorat. Mam kolem 80 mest ted, 15 armad a vybojovano uz kolem 60 bitev, kdyby kazda bitva melo mit pres hodinu to by bylo teda na hooodne dlouho.A chcu odjet vsecky DLC...

Napoleona mam rozjeteho bokem, Kampan Italskou ted, Jaky uzivas mod ze tam mas tolik vojaku ? Napis, je na steamu ? Pac ja to dojel za Prusko, a v bitve to byvavalo cca 1000 proti 1000 jen...
            • palver
              Aktuálně mod La Montée de l'Empire (LME) - komplexní modifikace, hratelné za úplně všechny a volitelná časová období, včetně adekvátních uniforem. Běžný počet liniové pěchoty v jednotce 200+

Zdroj pro TW tradiční: www.twcenter.net/forums jsou tam mody pro všechny díly série, některé hodně povedené (většinou hostované přímo stránkou).
        • Mne shogun 2 ide plynule aj na najvysšich detailoch ale v každej bitke mi tiež zamrzne a padne do windowsu..
  • ted jak byl ten volny víkend jsem to zkusil ale nechytlo mne to. uninstall behem tutorialu. imo tahle serie ma moc velke mapy a priliš mnoho jednotek
  • Fekal, akorat si delaji misto pro DLC nebo datadisk. CA ma posledni dobou
    pekne oplzle marketingove strategie (viz . Rome II - Greek States atp.)
  • Hombre
    Rome 2 byl dost propadak, takze Attila ma mizerne sance na "vitezstvi".
  • Magister_Peditum
    Celý koncept nevypadá vůbec špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit