Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No je dobre ze to tam nedali, protoze by to trochu moc nabouravalo svet Zaklinace.

    • Jakože knižní předlohu ? Za mě by bylo právě naopak super kdyby se nebáli jít svou cestou a trochu si to poupravili namísto toho aby se drželi knižní předlohy co nejvěrněji.

      • Knižní předlohu narušila už reinkarnace Geralta v prvním dílu. Sapkowski chtěl mít příběh zakončený bez možnosti pokračování. Ale pak mu kluci z CD Projektu přinesli pár zlaťáků a všechno se změnilo. Výsledku nejspíš nelituje nikdo.

        Jeden z pravděpodobných důvodů je v článku. Přidal bych to, že je to dost závažná akce, která by se odehrála bez zásahu hráče a to obvykle působí blbě. Ohledně narušení světa: Pro případné pokračování by eliminace celé lóže čarodějek byla zásadní. Možná by to šlo zařídit tak, aby to to šlo obejít a pak prohlásit za nekanonický konec, ale rozhodli se, jak se rozhodli. Neberu jim to.

        • RodneYCZ

          Ale vždyť v epilogu Bourkove sezóny je jasně naznačene, že je Geralt zase naživu. A to je Sapkowskiho dílo... Takže hry to nenabouravaji.

          • JamesFaith

            Bouřková sezóna byla napsána až mezi druhým a třetím dílem.

            • Přesně tak, Bouřková sezóna je Sapkowskiho reakcí na úspěch herní série. Když viděl, že je o Geralta takový zájem, tak napsal ještě jednu knihu. Aby to nekolidovalo s předchozími knihami ani hrami, tak děj umístil do minulosti a tím náznakem to s hrami propojil. Docela milý detail na to, že se pak nějakou dobu s CD Projektem hádal o peníze.

              • RodneYCZ

                Reakce na příspěvek:

                Tak to jsem nevěděl, dává to mnohem větší smysl, dík!

  • Je obecně strašně super když se objeví takový skrytý obsah po nějaké době a vlastně to jenom dokazuje jak skvělá hra to je. Zajímalo by mě jestli tento vystřižený obsah moddeři nějakým způsobem "vrátí" do hry včetně dialogových voleb a případných questů - jestli tomu rozumím dobře tak jelikož objevili filmečky tak někde musí být i soubory právě s questy a dialogy které k těmto filmečkům na konci vedou? Anebo pouze udělali filmečky a questy k nim už ani neřešili protože nebyl čas (rozhodli si že to ve hře nechtějí) ?

    • Veskoslav

      Však máš k tomu kompletní nástroje v podobě The Witcher 3 REDkit, takže tomu nic nebrání:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit