Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

    Ono je to už stejně jedno. Výhody Steamu mizí s léty jedna za druhou a přibývá jen klacků pod nohama. 

         Zlatá éra, kdy jste si na Steamu mohli snadno, rychle a levně v době kolem slev nafarmit karty za pár set až pár tisíc € je nenávratně pryč. Obchodnický mlíka prodávající za 1 cent téměř všechno tomu svým postojem sami zatli tipec a korunu tomu nasazuje sám Steam, kterej i po dvanácti letech předvádí dokola stále stejný obstrukce když chcete platit jejich vlastním kreditem (viz "vaši objednávku nelze dokončit, pokud problém přetrvá kontaktujte prosím technickou podporu naší společnosti") bez jakýkoliv snahy o změnu.


    Chtělo by to konečně pořádnou konkurenci. GOG sice nabízí DRM instalačky a prodává i vykopávky, ale bohužel, nabídku her má celkově slabší, rozbitej uplay jsem zavrhl už kdysi dávno, ohavnej origin se kvůli těm pár hrám navíc ani nevyplatí instalovat do systému a tak nezbývá než doufat, že se časem nějak vzchopí aspoň Epic store, kterej mi svým minimalismem jiank docela vyhovuje.

  • jack

    Tak max sleva bude 90%, což je pořád "za pár korun". A navíc může dojít nějaký čas předtím ke snížení základní výchozí ceny. Pak se opět mohou dostat na pár korun. 

  • Tak to jsem stihl na poslední chvíli 94% slevu na X-COM 2 s DLC.

    Otázkou je, jestli pak nebudou starší hry snižovat základní cenovku. Pravda, pak nebude vypadat tak bombasticky, když bude sleva 75 % z 30 € jako teď ta 94% z 122 €.

    • Derp_1337

      Zkušenosti mě naučili, že ten kdo si tu hru skutečně chce zahrát, tak si ji koupí i s minimální slevou.

      V Steam knihovně mám spoustu takových těch her s tou fakt super slevou 70-95% , kdy jsem si ty prostě MUSEL koupit. Jenže realita ukázala, že si ty hry prakticky nikdy nezahraju... 😐

      • To je pravda, taky mám dost nakoupených a nehraných her. Některé kvůli problémům se rozběhnutím, ale vracet je nechci, jiné protože na ně nemám chuť. Ale myslím, že zrovna tohle mi tam dlouho (řekněme déle než rok) ležet nebude. A taky na tom nejsem tak špatně jako kolega dole. Na Steamu mám 68 titulů z toho nehraných cca 25 (nedohraných o trochu víc). Na GoGu je to horší (187 titulů, nehraných víc než polovina), ale tam jsem pobral docela dost nostalgických balíčků typu Ultima nebo Wizardry, ze kterých jsem pár kousků hrál kdysi dávno upirátěných a něco taky rozdávali zdarma. Z Epicu jsem si zatím nezahrál nic, ale tam syslím jen to, co je zadarmo.

        Momentálně mám spíš větší problém s tím, že si sice chci zahrát nějakou novinku, ale pak si řeknu, že v knihovně toho mám dost, tak proč platit plnou cenu. A pak si to nekoupím nikdy (nebo až v takové 90+% slevě).

      • LessPh

        No muzu potvrdit, v knihovne mam pres 600 titulu, dohral jsem kolem 70ti a k zbyvajicim 530+ titulum se uz nikdy nedostanu :D

        Nastesti jsou to vetsinou tituly z HB, a pak par shame-me titulu, ktery nikdy hrat / dohravat nebudu, tam taky je...DOS, Death Stranding, Nier... divam se na Vas ;-)

  • Podle mě to je v celku lepší, ale občas vyjímečně jsou akce že je nějaká hra zdarma, to už nebude?

    • Derp_1337

      Tohle omezení se netýkalo akcí, kdy nějaká hra byla zdarma. To se jenom omezili ty % slevy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit