Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzad az prilis okate jde po prachach. Valve v tomhle ma proste navrch, snazi se komunikovat s hraci a dat vsechno do poradku. Blizzad sice delal dobre hry a jeste dela ale cekat nekolik let na SC2 a pak dat za plnou cenu singplayer jenom za lidckou rasu? Opravdu se bojim jak to dopadne s Diablo3 jelikoz hra kdyz vyjde uz muze byt pomerne zastarala a na trhu uz se muze objevit do te doby treba lepsi konkurence. Valve ma taky par nedostatku co se offline modu na stemu tyce, ale je to jen malickost. Zajimat se predevsim o hrace protoze zakaznik nas pan je proste pravidlo ktere funguje.
  • Co to je za blabol, ze IceFrog je tvurcem prvni doty? Nechapu kdyz nekdo napise takovy nesmysl a zacne icefroga vynaset do nebes ze tu dotu celou sam vymyslel a jaky neni borec. Eul vymyslel dotu, icefrog twekuje mapu od verze 6+. Jasne icefrog udelal pro komunitu doty hodne, ale hazet vsechnu chvalu jenom na neho? Bez Eula a Guinsa by icefrog tezko delal na nejaky dote.
  • Ked tak citavam o tom ako ludia nadavaju na Valve...
    Tak som prisiel na to, ze je to vzdy len o tom istom, o tom ze Valve nespravilo dalsiu epizodu HL.
    JE TO SMIESNE !
    Spravili Portal, L4D... proste su to dalsie super hry. Cize si prislo na svoje aj vela dalsich ludi ktory necakaju len na epizody z Half-Life...
  • Pořás mi vrtá hlavou že o to neprojevil zájem Blizzrad... a nechal si to ukrást Valve...

    Bylo to na jejich hře dělany a oni maj na to též přispůsobený prostředí(Battle.net kdyby to bylo jako SC2 super) takže opravdu nevim proč Blizzard si nechtěl vidělat další prachy...
  • Ako umna bol na prvom mieste co sa tykalo kvality hier a trvanlivostou Blizzard.
    Ale od cias prveho StarCraftu,Diabla 2 pripadne Warcraft 3 straca tato firma to co mala volakedy,sice stale este vydavaju velmy kvalitne hry aj co sa tyka hardcore hracov,co Valve riesi trosku menej co je jedina chybicka na krase od Valve,tak ked uvazim ze kolko mal blizzard love za cias tych spominanych starych hier a kolko ma teraz tak by mal robit minimalne 2x tak kvalitne hry ako v minulosti ale mi pride ze robi na svoju dobu teraz horsie hry ako na danu dobu starsich hier co vydal a to je smutne.

    Valve to vyborne odstartoval Half life 1 a 2 je odost lepsia na svoju dobu ako napr SC2,ale velkym hitom valve musim dat za krasne odvedenu pracu Left 4 Dead,lepsiu kooperativnu hru som nehral a ten adrenalin a neustale ine situacie pri hrani a pritom ked sa na to pozrieme jednoduchy princip hry,no proste takto sa maju robit hry,chyba k tomu len hardcore pristup kde treba aj stastie to jedine blizzard drzi nad Valve ale zas ma problemy s balancami hier krasnym prikladom je Wowko a pvp kde neustale pridavaju na abilitach ale balanc sa vytraca.

    Co by som este spomenul ze Valve je by som povedal menej uzerny jak Blizz vsak stary diablo alebo staracft stale stoji cez 20 euro nehovoriac wowko so vsetkyma datadiskama ,nevedia ty managery z blizzardu spravit ani komplet wow balenie,kde treba warcheast,lich... Cataclysm co je neslichane.
    Valve predava svoje hry za podstatne menej a stare hry dobre ze nedava zadarmo a niektore aj hej ako TF2 takto sa ma spravat firma k hracom,Blizz sice urobi kvalitne ale zaplate nam pekne krasne.
    Som zvedavy ako nakoniec dopadne Diablo 3 dufam ze to nedo*eru a bude to pecka aka bola diablo 2 na svoju dobu,ale aj tak si myslim ze co behlo 10 rokov zhruba tak to nebude zas o tolko lepsie :)

    Ako som spomenul Valve ma len chybu ze nerobi moc hry pre hardcore publikum co sa dota2 konecne prelomi a bude to v tomto celkom vyznamna vec pre Valve takze uvidime.
    • Valve je zvláštní firma, jejich hry jsou taky zvláštní. Prostě když hraju Hl, hraje se to úplně jinak, než ostatní hry, má to prostě jinej "feeling". Je vidět, že si prostě jdou svou cestou a snaží se brát to nejlepší z amaterských projektů, kterým pak pomohou a vznikne z toho skvost jako třeba Portal. Tohle se mi prostě na Valve líbí.
      • GlaDOS
        Přesně tak. Když jsem hrál Half Life 1,2, epizody, Portály, Left 4 Dead sérii, vždycky jsem měl pocit, že ty hry jsou dobře řemeslně zpracovány. Žádná hluchá místa, každý aspekt hratelnosti mi sedl. Od Valve jsem nehrál žádnou špatnou hru. Ale abych zase nechválil, dost mě štve, jak se chovají k fanouškům série HL. Epizody nějak neplní účel. To dělení bylo právě kvůli tomu, aby šly dělat rychleji. Ale teď je tu zásek a Valve další epizodu HL (nebo díl) obchází jako smrdící mrtvolu. Ohlásí si L4D, Portal 2, Dotu 2, novy CSko což jsou sice dobré hry ale u série, co jim vynesla takovou popularitu, mlčí jako hroby. Stačilo se třeba jen zmínit, že na tom část týmu dělá, cokoliv ale ne taková ignorace. Takže to bude muset být opravdu bomba, aby si tyhle fandy HL zase udobřili (a já jím docela věřím, Portal 2 je naprosto suprovej).
        • GlaDOS má pravdu... A hlavně by se nemělo zapomínat že Gabe nemusel založit Valve. Vždyť vydělal tolik peněz od Microsoftu ,že by si mohl celý život užívat v luxusu... proč to neudělal? Protože měl svůj sen vytvářet hry(a přístup k licenci enginu Quake *7*) ... Pod jeho vedením firma Valve vydávala samé herní skvosty... Valve neustále roste a je pro vydavatele her velmi atraktivní díky aplikaci steam která byla velice výhodná co se týče služeb(velmi účiná ochrana autorských práv atd..). Podle mne jistě dobývá trh (PC,Mac)her na svoji stranu... Po vyjití DoTy 2 jse to jistě uspíší... *5*
        • No a nebo proste nechcou tu znacku dale zdimat kdyz nemaji zadny obsah ktery by stal za to.
  • No zacit tady hazet podobny blbosti ze Blizzard cumi to je trosku pritazene za vlasy ne ?? Blizz je stale znacka ktera si da na hrach praci a je to videt kdyz bude vyvoj trvat rok bude trvat rok kdyz bude trvat 5 let tak bude trvat 5 let a dokud to nebude tak jak chceme mi tak to nevypustime a nee ze vyvoj hry trva rok a pul a pak je z toho takova slatanina ktera se nada hrat..
    • kostejnesmrtelny
      Tyjo, teď to hrozně schytáš...
      Víš co, Blizz vydělává velký peníze...takovejch lidí se nemůžeš zastávat... *7*

      [/sarcasm]
  • Valve jde o prachy jako komukoli jinemu. Ale dari se jim, tak si mohou dovolit tvarit jako ze ne. Skvele PR :-).
    • jop jde o prachy, ale doporučuju přečíst nějáké rozhovory s Gabem a jaký má postoj k fanouškum a komunitě..
    • Tady jde o to, že Valve si uvědomuje, že spokojení zákazníci dokáží generovat slušnou sumu peněz. samozřejmě že Valve chce vydělat, nejsem najivka. Otázkou je, jak to dělají. ;)
    • To je neuvěřitelné v biznisu jde o peníze, kdo by to byl řekl, že bude chtít Valve za práci dokonce peníze! A kde prosímtě tvrdí Valve, že jim nejde o peníze? Já vidím akorát to, že se baví o rozdílném přístupu k práci než jiné firmy. Rozdílný je i přístup ke hrám a samotným hráčům. Má se začít Valve chovat jako Acti/EA/atd abys byl ty a podobní rozumbradové spokojen/i? *11*
  • Zayl
    Icefrog rozhodně neměl nic společného s první inkarnací mapy (eul) ani s druhou (guinsoo).

    Icefrog je ale člověk který na tom rozhodně nechal nejvíc práce a který z toho udělal fenomén, jakým je DotA dnes.
  • VALVe umi, BLIZZARD cumi -> Tohle rikam porad :)
    • kostejnesmrtelny
      Neboj, dá se to léčit *3*
      • co by měl léčit? má pravdu.. a ať mi někdo nenakecává, že nemá Blizz nosánek trochu nahoře, než dřív.. a že na ně nemá vliv (i kdyby jen malinkej) Activision..
        • kostejnesmrtelny
          To kdyby napsal, tak neřeknu ani ň *3*
    • No spíš Valve umí a Blizz uměl. Nerýmuje se to ale je to tak správmě.
      • Asi tak. Blizzad posledni dobou nejak malo inovuje - od W3 uz jenom recykluje znacku a piluje to co je otestovane k dokonalosti. Uvidi se co se vyklube z toho jejich rozpracovaneho projektu :D.
        o Valve daleko casteji prinasi neco uplne noveho (Portal, TF2 - tady hlavne zpracovani) a taky ty jejich hry maji tak nejak hlubsi atmosferu. Nerikam ze inovujou uplne vsude (viz treba prave Dota2) ale urice je to casteji nez u Blizzardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit