Valve vydala Artifact, solidní karetní hru s diskutabilním obchodním modelem
-
v clanku se porad mluvi o obchodnim modelu ale nikde neni receno jaky to tedy je? to je jako nejaka solidni novinarina?
-
-
že kartičky se dají prodávat a nakupovat na komunitním trhu a není moc možností jak získat balíčky s kartičkami, zatím jsem si všiml že je jenom možnost koupit za 1,75 eura. Možná časem budou nějaký úkoly zatím nevím.
-
-
je ta hra placena mesicne nebo staci jen jeji koupe a pak je free?
-
-
v ty hre nejdou ziskavat karty za herni menu jenom za realne penize takze kdyz si to koupis dostanes 2 decky a a par karet ale s tim si asi moc construcred nezahrajes ... ale da se tam hrat draft bez odmen zadarmo navzdy
-
-
Aha, tak konečně zména B2p karetka 😉
-
takze vlastne je to buy to play + "mikrotransakce"
-
-
@KrPa Má to úplně stejný model jako by jsi hrál fyzickou karetní hru. :) Tam si taky musíš karty dokupovat v jednotlivě nebo v boostrech a ty co nechceš zase prodáš. Prostě normálka. To nejsou mikrotransakce. Nekupuješ si žádnou prémiovou měnu, nebo účet.
-
Je to vyloženě jako bys hrál Magic the gathering, taky nemáš kartičky zdarma a můžeš s nimi obchodovat.
-
-
Reakce na příspěvek:
jenze kupovat si fyzicke karty, ktere vlasnis VS kupovat si digitalni karty, ktere nevlastnis, je trochu rozdil
-
-
-
-
-
-
-
Jestli budete chtít dát s někým tak napište, hru jsem si pořádil z těch desti baličků co jsem za to dostal se mi v pohodě vrátili peníze na zpět (padnul mi Axe a Drow)
Je to vyloženě karetní DOTA, 3x lajny v každým balíčku(v hráčským) máte 5 hrdinů, creepy, schopnosti, itemy atd.
Hrdinové jsou rozdělený podle barev (modrá, červená, zelená, černá ), každý hrdina má různé schopnosti, životy, sílu útoku a brnění. Hrdinům můžete dát 3 druhy oblečení (zbran, brnění a doplněk)
Za zabití každé karty dostáváte peníze, hrdinové se po jejim zabití po nějaký době vrátí na začátek kola a vy je můžete znovu dát do liny, na začátku každého kola máte možnost koupit si nové itemy.
Zatím jsem to hrál asi hodinu, ani nemám ještě vlastní balíček.