Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Greenlight treba brať väčšinou ako dobrú propagáciu hry, stránky hry, dema, povedzme odkazmy naštartovať crowdfunding kampaň na hru, atď. Aj keď je možné, že nakoniec sa objaví aj na samotnom Steame. Ale treba mať poriadne šťastie, meno, dobré recenzie.
  • Hm, pokud mi Greenlight nabídne z deseti her 9 s pixelovou rádoby retro grafikou, tak holt pro těch 90% titulů nehlasuju. Ať si klidně vývojáři rvou vlasy. Ono totiž vůbec naprostá většina her na Greenlightu je pořádnej odpad.
    • GlaDOS
      Teď jsem jen tak pro zajímavost prošel 40 her. Pixelartových jich bylo sotva 8. A stejnému počtu her jsem dal hlas (ne těm stejným). I z těch předchozích 240, které jsem prošel, nebyla většina v pixelartu. Souhlasím s tím, že na Greenlightu je spousta odpadu. Dokonce ani poplatek to nevyfiltroval.
  • No Valve mám rád, ale zaráží mne, že běžně prodejné hry musí žádat o vstup přes greenlight (např. Posel smrti a spol, WRC 3, SBS, Euro Truck Simulator) a např. Angry Birds šly rovnou díky jménu. To, že se nevyskytly po vydání ani v první třicítce v prodejnosti jen svědčí o tom, že zákazníci Steamu jsou jiná sorta než webový mainstream a hry tohoto typu by měly projít Greenlightem jako jakákoliv jiná. Navíc dle článku o tom nerozhoduje jen počet hlasů, ale i jiné komunitou neovlivnitelné faktory a to je v tom případě zásadní chyba, když byl Greenlight prezentován jako komunitní nástroj.
    • Pravda pravdoucí silnější pes mrdá *7*
  • prvni veta v clanku mluvi bohuzel za vse.. tak to proste zatim je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit