Přejít na výpis diskuzí
Valve zveřejnilo 28 prezentací ze Steam Dev Days
13.2.2014 | Ladislav Loukota
30 příspěvků
-
To je zase hrůza článek... Autorova věta "z časových důvodů jsem však prezentace ještě nenakoukával (je tedy možné, že jsou ve skutečnosti plné nicneříkající promluvy nad persónou Gabea Newella)" odpovídá větě "protože jsem autora článku zatím neměl čas poznat osobně, je možné, že je to idiot". Má zhruba stejnou vypovídají hodnotu.
-
-
Mimochodem, autor přednášky o VR ze Steam Dev Days je Michael Abrash (kdo ví, ví) a pro člověka, který píše o technologiích by její zhlédnutí měla být povinnost. Všem ostatním to vřele doporučuji.
-
-
Přednášky si pouštět nehodlám, pro mě nic zajímavého. Steam je dobrá věc a když si chci něco zahrát na PC, tak ho automaticky pouštím i když hra Steam nevyžaduje ;-). Jen je škoda, že se Valve vyprdlo na produkci vlastních her (Dota2 je koupená, Portál je koupenej, LFD je taky koupenej).
-
-
portal,cs,i l4d jsou kompletne valve hry...tak od koho jsou prosimtebe koupeny?
-
-
Left4Dead - Turtle Rock
Portal - Nuclear Monkey
Counter Strike - Mod -
-
Tak mi řekni kdy naposledy nějakou hru udělalo EA
-
-
http://www.easports.com/
-
-
-
-
Portal od koho koupili?
-
CS koupený?
-
-
Steam je ..........
-
-
-
To je pěkný, ale v CS:GO je česká pistole :)
-
-
A jak se jmenuje? V counterstrikeu teda nevím že by nějaká taková byla. A za druhé,jak někdo zmiňoval,nevím už vůbec o žádné co by střílela full auto *1*
-
-
je tam ode dneška
-
CZ75
-
-
Oh,je vidět,že jsem tu hru nehrál asi týden a ona je tam nová zbraň *1*
Díky za upozornění,jdu to hnedka zkusit *4*
-
-
-
Na games se o hrách který je nebavej nepíše . (viz. Assetto corsa) docela škoda že nemaj v teamu někoho kdo hraje mp hry
-
pár kol jsem s ní zkusil, tak předně má jen 24 nábojů, takže se absolutně nehodí na první pistolový kolo, kde vám po pár přestřelkách dojdou náboje, ale zase může střílet fullauto, takže spíš bych ji viděl jako náhradní zbraň když vám dojdou do hlavní... ale první kolo, kdy do ostatních zbraní je klidně 50+ nábojů a vy máte 24+déle přebíjí, to by nešlo... a vypadá hezky :)
-
-
tak ona by to byla guna jenom jako že někoho zabiješ a vezmeš si jeho pistol, na první kolo. Ale teda střílí to rychleji než těškej kulomet :D
-
-
Lehkej kulomet nemá nejakou extra kadenci ;-)
-
M249-SAW je lehkej kulomet *3*
-
-
tak mě přijde celkem těžkej :) a Nagev bude těšší možná :D
-
-
10 kg i s municí, ale přesto se řadí mezi lehké kulomety
-
-
-
-
-
-
Bla bla bla... A co HL3?
-
-
Valve na tebe sere *1*
-
-
a sejně jim to nepomůže...ale snaha se cení *1*
-
-
v cem by jim to melo pomahat? uz tak jsou nejlepsi *3*
-
-
Prosím přesně v čem?
-
-
řekni mi úspěšnější prodejce se softwarem?
-
-
Microsoft
-
-
no nevím jestli se může MS rovnat prodej softwaru se Steamem a hlavně ve hrách, jinak skus někoho najít v nezávislých firmách (tak Google Play, Appstore ani MS store)
-
-
-
-
-