Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže ani jedna z obtížností nevyřeší tak problém, že běžné osuboje byly zbytečně moc jednoduché a některé bossy fighty zase nechutně těžké (hlavně kvůli zpackanému ovládání - ono dát útočení a otáčení kamery na jeden prst jaksi není ideální. A druhá alternativ - target lock - vám nečekaně točí kameru u teleportujících se nepřátel, takže pak náhodně skáčete do jedů, místo od nich). Takže buď měli překopat mapping tlačítek a nebo zvýšit obtížnost obyč protivníků a trošku zredukvoat některé útoky bossů. (insta kill bych fakt lahůdka na facku)

  • Jack1947

    Já bych možná radší uvítal( neuvítal) nějaké rozšíření příběhu... ne ta hra pro mě skončila radši jednou druhej díl ale adventuru bez soubojů prostě to dělat neumí a zbytečně tu hru zkazily tím neumětělstvým😐


    • radim.zaty

      Taky jsem se dneska dobře zhulil. Jaký model?

  • Carnage666

    Byl bych radši za new game+

  • iSpirit

    no, tohle je přesně ta hra, kterou si užiji, až ji koupím ve slevě na Storu za tři kila. Ten Hardmode vypadá fajn, co jsem viděl to hrát Šárku, tak to bylo šíleně jednoduché.

  • Khanemis

    Potěšující zpráva, Vampyra jsem odkládal hlavně kvůli těm genericky a zdlouhavě vypadajícím soubojům, do kterých se mi prostě nechce. Čekal jsem, že to časem vyřeší nějaký mod, ale když se do toho pustili sami tvůrci, tak tím lépe! Je fajn, že se o hru dále starají:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit