Přejít na výpis diskuzí
Vaším nepřítelem v prvním DLC do Sniper Elite 4 bude Adolf Hitler
21.9.2016 | Adam Homola
15 příspěvků
-
kdy to vyjde i na pc,nebo se to da odněkud stáhnout poradte dik.
-
Doufám, že půjde Fuhrerovi ustřelit aspoň tu jednu jeho kouli, jak mu podle historiků chybí, abych se tedy držel té historie *1*
-
Hitler působí graficky teda naprosto nepřesně a otřesně....
-
-
Hitler hlavně na lodě kašlal, věřil pozemním silám, letectvu a když už tak ponorkám, dokonce se ani nešel podívat na Bismarck když ho postavili a odmítl mu dát podporu dalších lodí, tak pochybuju,, že by ze břehu sledoval námořní bitvy
-
-
Tak tohle je hodně nepřesné. Naopak Hitler velmi spoléhal na bitevní lodě i když se ukazovalo že jsou překonané. Naopak ponorkám kladl malý význam protože to nepovažoval za způsob boje hodný jeho říše. Bismarck měl původně vyplout s Tirpitzem ale ten nebyl dokončený a navíc věřily v jeho výjimečnost.
-
-
Ani ne, Německo prakticky žádné pořádné loďstvo nemělo, těžko na něj tedy mohl spoléhat
-
-
To že se nemohli rovnat s Anglií na tom nic nemění. Nechápeš uvažování tě doby silný stát potřeboval lodě.
-
-
-
-
-
nejak jsem byl v tom že se chystá hra na snipera, akorát z moderní války, ale možná to byla jiná hra nebo se pletu
-
-
Myslím, že to asi mluvíš o Sniper: Ghost warior 3.
-
-
ano to bude ono, díky
-
-
-
Final boss v DLC? Výborně, to tu ještě nebylo*4*
EDIT: Už jsem si zvykl, že v článcích někdy jen přepíšete tiskovou zprávu nebo přeložíte jiný text a nepřispějete vlastním komentářem. Počítám, že to děláte ze skromnosti, předpokládajíce, že váš názor není důležitý a mohl by čtenáře odvádět od merita zprávy. Nuže, nestyďte se. Klidně, Adame, napiš, co si myslíš, falešnou skromnost stranou. Je to bezva, že už půl roku před vydáním máme dokonalý přehled, ve kterém konkrétním DLC budeme moci vyřídit finálního bosse, že? -
A tohle fakt někdo koupí? Nebylo podobný DLC už ve dvojce?
Edit: ok už sem si to přečetl i v článku. -
Vidět propíchnutej mozek ve hře to byl vždycky můj sen, možná by mohli udělat i simulátor kadění. U čeho to jednou skončí.. :)
-
-
Tak v South Parku jsi moh jít na záchod a položit kabel. To k simulátoru kadění zas tak daleko nemá.
-
-
Takhle se to musí ještě se ani pomalu neví co a jak le zato DLC už se ví jaké bude! To je dobře, Hitler to dotáhl až do druhé světové - takže proč se ho nezbavit jednou a pro vždy! *5*