Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach. Toto je smutné. Tituly od Starbreeze byly a jsou jedny z mých nejoblíbenějších.

  • Jack1947

    Zrovna těmhle to moc nepřeju, spíše je mi to líto - jasně pár přešlapů měli ale aby zavítrali krám nakonec takovýmhle způsobem je svinstvo😬🤮

    Mimochodem taky si myslím že to je nekalá praktika a jen pokus o zašpinění dobrého jména doufám v brzké dopadení viníka a uzdravení🙂 třetí Riddick by byl super kdyby někdy byl )

  • MickeyMutant

    Nemusíte ani přesně vědět, co ten termín "insider trading" znamená. Stačí, když si to představíte jako korunové dluhopisy🙂

  • ucho

    "I když by Starbreeze nebylo na vině, vrhá to na něj další nepěkné stíny."

    jak tahle událost vrhá nepěkné stíny na firmu? no jinak abych si dal pozor na prodeje akcií :)

    • MickeyMutant

      Že zaměstnávala na bůhví jaké pozici vykuka, co možná zneužil interní informace?

      • ucho

        za to přeci ta firma nemůže. podle mě nikoho nebude zajímat, že tam u nich někdo takový byl. s prací té firmy jako takové to vůbec nesouvisí.

        • MickeyMutant

          Pokud nebyl na dostatečně vysoké pozici, tak z toho firma nejspíš právně vyjde bez ztráty kytičky, ale myslím, že lze v podobném případě prohlásit, že to na ni "vrhá další nepěkné stíny". Přeci jen si nedokázali uhlídat nelegální činnost přímo na pracovišti, a charakter toho činu navíc napovídá, že onen zaměstnanec pravděpodobně nebyl poslední grafik, co jim koloruje pozadí v cutscénách.

          • ucho

            tohle je takovy nejisty. v Americe jsou na tohle celkem vysazeny, ale ve finale se nic moc dramatickeho dit nemuselo. vetsina zamestnancu ma nejake interni informace, nemusi to byt nutne vysoka pozice. a vetsina zamestnancu s akciemi obchodovat muze, takze je to casto takove sede uzemi ve vetsine firem. bez podrobnosti o tom pripadu se to strasne obtizne vyhodnocuje. pokud to nebyl nikdo z vedeni firmy, tak to firmu neposkodi nijak.

            • i586

              Vidím, že máš typicky naivní představu o západu. Doporučuju jestě jednou přečíst ten článek.

              1) Tohle je ve Švédsku, ne v USA.

              2) V USA je naopak korupce (konkrétně insider trading) normalní legální věc. Politici a oligarchové typu Soros nebo Buffet si tam tímhle způsobem mastí kapsy už hodně dlouho.

        • Derp_1337

          Pokud to byly jejich vlastní akcie a nebo akcie nějakých partnerů či dodavatelů, tak to souvisí. Firmy by si takové věci měli pokrýt v NDA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit