Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemal wasteland 2 vyjst koncom oktobra ?
  • MrSanta
    To se tak krásně čte, už aby to bylo. Papání nebude?
  • proč to vypada tak hrozne oldschool?
    • Walldstein
      No to asi bude tím, že je to defacto oldschool hra...
  • Jack1947
    Navrat hry na zpusob Falloutu, ktera ma sanci zaujmout i nezasvecene hrace ?... to by mohlo fungovat, aspon tedy dle titulku. To se mi zacina zamlouvat. *4*
  • Drakens
    Fap fap fap faaaaaaaaaaaaaap!
    • berou tě fousatí motorkáři s řetězem v ruce jo? *1*
      • Drakens
        :-D
      • Však říkám Vaas. :-D
  • To je Vaas? :-D
  • Takže žádný moment překvapení se nekoná? To jsou teda banditi na dvě věci.
    • Náhodná setkání nemůžou vytvořit moment překvapení? Podle mě mohou.
      • Ne tolik jako když nejsou zobrazeni na mapě. Snad to bude možné vypnout.
        • Podle mě to bude hlavně o dohledu postavy/skupiny ( asi jako v mount and blade) takže pokud to nebudeš mít naskillovaný tak moc daleko neuvidíš + podle mě v tom bude hrát taky roly obtížnost, když se už zmínily že to bude na větší obtížnosti hardcore survival, tak asi to bude znamenat i tu viditělnost, ale zaručit ti to nemůžu, je to jen můj osobní názor.
    • to si cital asi iny clanok, to vas na skole neucia chapat pisany text? fakt to ide s novymi generaciami dole vodou,uz sa rodia len degesi + dyslextici *7*
      • Mluvím o té 3D mapě, kde se zobrazují přibližující se banditi, raději bych uvítal, kdyby se nezobrazovali vůbec. Rozhodně bych take uvítal, kdyby ses nenavážel bezdůvodně do lidí a nedělal tak ze sebe hlupáka.
  • Jen dobře. Momentálně mého svěřence ve vaultském stejnokroji trápí Resurrection :)
  • nečtu, nic nechci vědět! :D
  • RezavejTank
    Super, na tuhle hru se těším čím dál tím víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit