Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudu zbytečně hateřit nadávat nebo někoho urážet , WoW jsem hrál asi 1.5 před 3 lety a sice mě docela bavilo objevovat ten rozlehlý svět ale bohužel je to taková Píčovina že nemohu nic jiného říct , 3 druhy questu najdi , zabij , dojdi , trapný až směšný bojový systém typu dojdu k obludě, click a už jen klikám na ikonky , žádné pravé tlačítko krytí prostřední míření apod. K tomu hrozná grafika a ze všeho nejvíc a to je pravda že za tohle hra nemůže , stupidní nerdi a podobné sra*ky kterým jde jen o to mít co největší meč typu těch japonských Harakkiri srágor .Takže asi tak , jen šu*in bude utrácet takové prachy zato aby mohl hrát něco tak stupidního , a vy co se budete ohánět tím že hrajete na free serveru nejste o nic lepší , váš ztracený čas vám taky nikdo nevrátí.
  • Asi jsem divnej že mě to po sedmi letech furt baví, když si tak čtu diskusi...
    • Menttor
      Holt patříš mezi ty "jednodušší" no...každej je nějakej
      • Ty taky nebudeš žádnéj profesor, když tu píšeš HOLD. Nebo si mu chtěl holdovat? *15*

no...každej je nějakej
      • Někdo ví co píše, někdo ne, přesně.
    • Trol.diskuzni
      Tak nějak (to asi bude, kolego).
      • Kronoss1
        Tak nějak.
  • Menttor
    Copak není evidentní, že Blizzard CHCE, aby to vypadalo jak Kung-Fu panda? *7*
    Aspoň je jasný, na jaký publikum se chtějí zaměřit...
  • pekny video, takhle by mohli udelat film
  • http://www.armitage.sk/
  • Spades
    Draenei? Blood elves? Pokud se nemýlím, tak tyto rasy jsou odemčené už teď. BC je totiž už obsahem starter edice...
  • Nechci nic říkat, ale za necelý týden vyjde jedna z nejočekávanějších her letošního roku: Guild Wars 2. Možná byste tomu mohli také věnovat pár řádků. *7*
    • Přesně tak, o Wowku tu píší pořád něco a o GW2 ani čárka, přitom už tento týden hra startuje pro předplatitele. Njn holt Blizzard má dost peněz a může si reklamu na herních serverech zaplatit a tak tu máme neustálou massage jak ten padesátý datadisk k wow bude skvělý. (Nic proti wow, sám jsem ho hrál 5 let)
      Nebylo by možné páni redaktoři napsat i nějaký ten článek o GW2. Naposled 23.7. jste sem dali jen krátkou informaci o rase Asur. http://games.tiscali.cz/video/asurove-z-guild-wars-2-jsou-mali-ale-sikovni-a-nevzdavaji-se-60146
      To mi příjde dost slabé na to, že je to nejočekávanější hra roku a že se internet hemží daleko zajímavějšími informacemi.
    • asi tak.. s wowkem tu doslova spamují.
    • sankuri
      Zvlast kdyz prodeje jsou jasne: http://img651.imageshack.us/img651/8977/gw2prodej.jpg
      Vubec se nedivim ze v Blizzu ztratili hlavu a uvedli "pre-patch" presne na den vydani GW2:-P
      • Máš pravdu Sankuri, to unáhlené vydání "pandího" datadisku, je tak do očí bijící, že to až mlátí dveřma :D
        V Blizzardu mají asi nělteří lidé pěkně sevřené půlky ;-)
        GW2 rulez!!
      • Shania
        Blizzard vydava patche nebo ma nejake akce jako couter u kazdeho vetsiho MMO, tak nevim cemu se divis. Naprosto normalni konkurencni boj a cim vetsi konkurence, tim lip pro hrace.

GW to ma o to dezsi, ze stoji rovnou proti celemu datadisku, na druhou stranu je bez poplatku a nepotrebuje si tim padem udrzet pocetnou zakladnu.

Ja napriklad kupuju oboji, nevim proc bych se mel omezovat jen na jednu hru.

Jo a navic BLizz vyda i dost zasadni patch do D3.
        • "nepotrebuje si tim padem udrzet pocetnou zakladnu. " - wait what? A servery se platí samy?
          Ty vole wowkař..
          • Shania
            zajimalo by me, cemu na tom nerozumis?
            GW2 nema mesicni poplatky, tim padem jim je jedno, jak dlouho tu hru budou lidi hrat, potrebuji jen, aby si ji koupili a pak zas znovu datadisk.
      • ono uz se vi kdy vyjde pre patch?
        • sankuri
          http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/792/view/news/read/25256/World-of-Warcraft-Mists-of-Pandaria-PrePatch-Coming-August-28th.html
    • Svatá pravda...
  • Amylee.Anderson
    Tohle mi přijde jako dobrá věc.
    • Určitě. Konečně můžu jít zkusit ty worgeny, k vůli kterým jsem si stáhl cata a šel na blizz, a oni byli bloklí...
  • Hate, hate, hate. Use brain, noobs.
    • Kup si konečně to Diablo 3, když ten Blizzard tak miluješ.
      • Použij konečně svůj mozek, když už si na tom světě.
        • Máš pravdu. Jen blázen by si teď ještě koupil Diablo 3.
  • Kto ma mat pandu ? horda ci aliancia ? co bude ma ten druhy ?
    • Pandy jsou zprvu neutralni a na urcitym levelu si vyberes jestli budes hroda ci alik...takze obe strany
    • Nepiš jako ko*ot a možná ti někdo odpoví. *7*
      • ?
        • Stormangels
          Pandy jsou 3 strana takže žádná Alliance ani Horda viděls Intro ne? *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit