Přejít na výpis diskuzí
Vedení 2K Games potvrzuje konec pražského studia 2K Czech
10.1.2014 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Není nějakej mod na Mafii 1 s novější grafikou?
-
Kazdy opevuje Mafii, ale ja docela rad vzpominam i na vyvoj Mafii 2. Me se ta hra proste libila. A treba i tenhle trailer mi prisel super napad: http://www.youtube.com/watch?v=T6xT2TZ6nI8
-
Neni mi jich lito, je mi lito kdyz zkazi dalsi dobrou hru... i kdyz jestli 2K uz nebude treba se polepsi jinde a lepe.
-
Dúfam že toho kre**na z personálneho vyhodili lebo v amerike ho zabijú
-
-
Tesil je tam porad
-
-
Za to co udělali Mafii 2, bych je nejradši polil benzínem a zapálil.
-
tak jsem zvedav co do roka a do dne 2k Brno vyprodukuje kdyz to ted podle 2k "svět" bude slapat lepe... uprimne doufam ze budou mit nejake svoje projekty a nebudou jen ostatnim pobockam pomahat...
-
GTA V bych uzavřel, ale psíš nevím jestli chci mafii 3 po zpackaný dvojce. Protože to byl krok vedle, nejdřív sliby, pak chyby a nakonec vydali "hru". Nebo spíš jen takovej příběh, kdy se postava pohybovala v kulisách něčeho co mělo být živým městem :D...
-
-
po technologicky strance to ale bude uplne jina hra, kluci uz urcite vsechno trikrat prepsali :D
takze ja to urcite zkusim -
Doporučuju ti si Mafii 1 zahrát. Já to udělal. Hrál jsem v kuse 1 a pak hned 2. Jednička je dobrá o něco, ale dvojka opravdu není špatná hra. :)
-
Já jsem s Mafií II spokojenej a bavila mě. Nevím, proč si tolik lidí stěžuje. Nostalgie z Mafie I je hold hluboce zakořeněná a lidi si tu hru idealizují, ostatně jak u všech starých her, které byly ve sve době doré.
-
-
Jde o to ze se vysr*li na puvodni koncept, zpoplantily co bylo uz ve hre a ty soubory se ani neodhodlali odstranit. Zmrdi a smejdi, co se rozhdly vydelat na hracich. Tohle nelze prehlednout to je svinarna a i kdyby se ohanely marketingem a tim ze proste to nevzladli nestaci. To vse jen kvuli picusum z 2K. Neni mi lito ze skoncily, at jdou k certu ... treba , budoiu ve studiu co tomu bude rozumet.
-
Souhlasím. Je ale taky pravdou, že stejně tak jistý zklamání je určitě na místě. Když pominu osobní preferenci, že sám nepláčů nad všemi oblíbeně prosazovanou jízdou a její absencí, přes obhajobu pár místních kolegů, kteří se na Mafii 2 údajně podíleli, zase rozhodně netleskám tomu, jak průhledný kouskování a změny oproti prvním konceptům a preview proběhly, k čemuž přispěly i následný silně vytržený DLC. Osobně nevím, co přesně se během vývoje dělo a jak do toho až zasahuje třeba exodus Vávry a některých údajných dalších během tvorby, ale na výsledné hře bylo vidět, že ne zcela využila proklamovanou potenciálnost a předpoklady, což bych neopomíjel. Samozřejmě na původní díl nostalgicky založení si budou trhat vlasy pokaždé.
Ten výsledek není určitě žádný ho*no a do nějaké "zpackanosti" má fakticky daleko, umí bavit, prezentuje slušnou Mafi-atmosféru a s daným obdobím přelomu 40/50. let se pohrává obstojně, ale jedno je taky jistý - Mafia 2 mohla být v některých aspektech lepší, delší, komplexnější a preciznější. To bych se přiznávat nebál.
-
-
-
Stejne Mafii III dela Rockstar, to pude panecku parba a kluci z Prahy budou mit aspon vic prostoru se v Brne soustredit na nejakej trapnej tenis, nebo jakou krav*vinu ted tam kutej...
-
-
?
-
-
Dovolím si nesouhlasit. Top Spin 4 byl vynikající tenis, který neměl na trhu konkurenta. MAFIA II byla pro mě zklamání, avšak dohrál jsem ji s chutí, protože to čekání bylo dlouhé. Sice Dávám pořád přednost jedničce, ale co na tom? Respekt si zaslouží obě. Znám mnohem horší hry ze škatulky městské akce.
Do srovnávání s GTA bych se nepouštěl. Když hraju obě dvě hry, každá ni prináší něco jiného. A to je dobře. Co se týče GTA V, nejsem z ní odvařený jako ostatní - užil jsem si dostatek zábavy s jedničkou a dvojkou. Když přišel třetí díl, bylo to fajn, ale za mě to vyhrála první MAFIA (ne kvůli patriotismu), ale proto, že mám rád 30 léta, fyzikální vlastnosti veteránů, extrémní jízdu, filmový příběh atd. GTA Vice City je pro mě nedostižný vrchol, protože se mi opět trefil do vkusu. SA bylo zase jen fajn. Ke čtyřce se asi už nevrátím.
Před chvíli jsem četl komenty z různých zahraničních webů, a lidi vesměs říkají, že je to škoda, MAFIA II je zkrátka bavila. A tak mě spíš mrzí, že se zase doma najdou pitomci, kteří nic neumí a jen kritizují.
Případný třetí díl bych bral, ale pokud bude mít problémový vývoj, raději ho ať máme jen dva díly. Nemusí mít přece každá série x pokračování. Kvalita by měla být víc než kvantita.
Do té doby by mohl zabodovat TITANIC mód. Na něj se velmi těším. -
-
ohledně toho vývoje souhlasím. Stačí se podívat jak dopadlo pokračovaní třeba vietcongu (pokud si na 2 vůbec někdo pamatuje). Spíš mě udivuje, že hry začínají čím dál víc chytat nešvary z filmové branže. Povedl s film, fajn uděláme další dokud se to lidem líbí, ať s toho ještě něco vytřískáme. U většiny filmů jsou první díly ty nejlepší, bohužel už to začíná platit i u her, které se snaží ždímat úspěšné tituly. Jediné co se zlepšuje, je grafika, zbytek ubývá a ubývá až zbyde jen tak grafika.
-
-
Druhý Vietcong byl v porovnání s jedničkou hodně slabý. Jediné, co mi přišlo fajn, byla kampaň za jednotku Vietnamců. Grafika byla hezká, ale ztratilo to atmosféru. Fyzika byla naprosto k ničemu. Zvuky se povedli. Ale ten zbytek... Nezapamatovatelné postavy, žádná džungle, žádný obsah kolem (stan a střelnice byla v jedničce skvělá věc), o umělé inteligenci škoda mluvit. Český dabing byl v předchozím díle na jiné úrovni. A multiplayer? I tady pro mě jednička vítězí na celé čáře.
První Vietcong se vyplatí zahrát i dnes. Je to zapomenutý poklad válečných FPS. A Vietnam má své kouzlo :) Chtěl bych ho na GOG. -
-
... a kdybyste hosi vedeli, jak smutno z toho bylo v Pterodonu, protoze to vsichni vedeli, ze to jednicce nesaha ani po kotniky ... bohuzel Take2 - v te dobe teda uz vlastne 2K - to tak proste chteli .... obzvlast to odosobneni postav je hrozna skoda ... vsadim se, jednotku z jednicky si dodnes vsichni pamatujou jmenama.
-
VC2 jsem dostal tenkrát k narozeninám před lety a několik měsíců (možná i rok) se na něho prášilo, protože jsem ho ani nespustil díky nenažranosti na HW a ten šok když jsem to začal hrát na novém PC... jedničce se to bohužel nevyrovnalo v ničem, natož aby ji to předčilo.
-
Vietcong a Fist aplha (slabsi) klenoty ceske pc sceny. Vietcong 2 humus, jeste hw celkem narocny na svou dobu. ( A jak jinak nez obe hry koupene Viet2 dokonce i v dobe vydani). *15*
-
-
-
-
-
-
Ty bláho, slušně ve mě hrklo... já si prvně nadpis přečetl bez toho "pražského" *1*
-
-
Uplně to samý, takovej ten miniinfarkt, jak tě trošku zabolí na srdci :D
-
-
Od těchto lidí si už žádnou hru nekoupim.
-
-
*1* No uvidíme ...
-