Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by bylo krásné,..veselé vánoce přeje Valve:) *8*
  • No ja se tesim skoro vic nez na Vanoce :) prosim at je to ME3, at je novej batman poradnej drsnak a zombici v L4D3 umi treba i litat ! ;) pokracovani mych nejoblibenejsich her je takrka na spadnuti! ;)
  • Nebude to celkem deset, ale k těm co jste vyjmenovali, přibude ještě dalšich deset. Takže celkem jich bude.....asi MILION!!!! Pane BOŽE!!! To nikdo nepřežije!!!
  • Myslím, že další horký kandidát je World of Darkness. Sice se už o ní ví, ale zatím byl k vidění pouze jeden tajný trailer, ale žádný gameplay.
  • Podle mě by jednou z her mohlo být nové Grand Theft Auto. Nedávno totiž byl Rockstar přistižen jak v Miami (myslím) něco fotografuje. Také by už podle mne bylo na čase... Od uvedení GTA IV je to už 2,5 roku... San Andreas vyšlo v řínu roku 2004, což jsou 4 roky do uvedení IV... Tím pádem bych řekl že je už ten pravý čas na oznaméní, aby to hra alespoň do roku 2012 stihla na pulty obchodů :)... Toť můj názor.
    • Rockstar by hlavně měl máknout na konverzi Red Dead Redemption pro PC :D
    • Nebylo obsazeno Miami ve Vice City?
      • Myslím že to bylo Miami... nebo možná něco jiného... teď tu bleskovku nemohu nikde najít...:D Ale 100% jsem to četl na 2 zdrojích hned...
  • hlavně ať se Valve rozhoupá s pokračováním Hal-life. Nějaký info by neškodilo po létech mlčení:(
    • by bylo krásné,..veselé vánoce přeje Valve:)
    • Byl bych taky pro. Připadá mi, jako by Valve úplně zapomělo, že kdy nějaký Half-Life vůbec udělalo. Alespoň malé info.. ..musím se přiznat, že mě nezajíma nic jinýho. To čekání je už nechutně dlouhý.
      • Ale chápeš, proč dosud žádný malý info nebylo, že? Když naposled slibovali hru, nakonec ji vydali asi o rok a něco později. Takže teď nechtějí slibovat nic, než budou mít jasno. U Portalu 2 jim ale stejně druhá hra nevyšla a vyjde minimálně o čtyři, pět měsíců později (konec dubna 2011) než bylo plánováno (podzim 2010). Kdo ví, jestli to není tím, že to chtějí vydat dohromady s novým HL2: EP3 či HL3, hrou, kterou ještě neoznámili...
        • Jo, tak to by bylo moc ono! Hlavně taky, když makali na HL2, podávali hafo informací a obrázky a ... a pak jim někdo šlohnul nehotovou hru. Možná proto tají a mlží.. upřímě ale věřím, že makají na HL o sto 6!! ;-)
          • Možná i o sto sedm. Začínám mít přesvědčení hraničící s jistotou, že do Vánoc budeme vědět víc.
        • Tak by by bylo super:) *1*
    • Kdo ví, jestli ta zombie hra nakonec nebude pokráčko HL2: EP 3 či rovnou trojka. Však ve světě HL je těch zombíků taky plno...
  • Ovsem nemelo by byt spise napsano "oznameni novych pokracovani", ne primo "novych her"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit