Přejít na výpis diskuzí
Velké DLC pro Trine 2 a nové hra od Frozenbyte
12.3.2012 | levis
14 příspěvků
-
Můj bože levisi nauč se psát pls pls pls pls
*13* -
Čekat, že by bylo zdarma, je asi dost naivní, co?
-
-
Jako já taky nesnáším DLC, co přinesou jednu nebo dvě mapy, chtějí za to nekřesťansky prachy a plánují takové DLC vypouštět jako na běžícím pásu (mrk mrk MW3) ale Frozenbyte je malé nezávislé studio. Nemůžou si dovolit prodloužit hru o další polovinu herní doby zadarmo. To jejich DLC přinese víc než jen pár blbostí. Čekat zadarmo rozšíření hry od indie vývojářů není naivní ale hloupé.
-
No jelikož mě základní hra vyšla na 200 a nabídla mi naprosto skvělou zábavu, tak když mi za 100 nabídne poloviční zábavu a poloviční délku, klidně vývojářům přispěji.
-
není to Valve no, ale na druhou stranu ani ne activision a ea, takže 50/50
-
-
I want more Trine!!!! NOW!!! *1*
-
Proč to musí vyjít za tak dlouho???
Aspon ja si myslim, že je to už hotový jen čekají, ale na co?? Na letní sézonu, proboha vždyt v lete se tak nehraje -
-
kazdopadne tady jim 100% verim ze se jedna o pridane DLC a ne o kus hry co ji pred vydanim chybel jako napr. u Mafie 2 *11* To byla ta nejvetsi svinarna hernich vydavatelu osidit hru a prodavat ji po kouskach jak DLC *10*
-
no bud rad ze to neni od Blizzardu, to by vyslo ... no kdyz to dnes oznamili, tak za 5 let nejdriv *1*
-
-
Kdyby to psal Petr Poláček tak se té hrubce divit, vzhledem k tomu odkud je, ani nebudu :-))
-
Posraný DLCčka to je šílená móda *11*
-
-
ale kdyby to nazvali datadisk, tak je ticho po pěšině, že? *1*
DLC není jednotný koncept, takže pokud na ně chce někdo mermomocí dštít síru, měl by si vybrat jen jejich určitou formu. -
Tak nekupuj hry,které DLC mají a jsou potřeba" k dohrání hry.Já se tomu vyhejbám.
-
-
Velké DLC pro Trine 2 a novÉ hra od Frozenbyte