Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtela bych se zeptat kdyz jsme u cen her, nevite kdy by tak mohl zlevnit AC: Brotherhood na PC?...cekala jsem, ze v tuhle dobu uz to bude trochu klesat ale porad nic... diky :)
    • Urug
      Na steamu byla nedavno 50% sleva...
      • Presně tak, teď sem tam koupil všechny 3 AC za nějakých 22 euro *3*
        • ...momentalne stoji na steamu 50 euro, a ja mam stejne radsi krabici :) Budu holt muset nasetrit...
          • Jo, ta akce byla jenom na den. Pokud hledáš Brotherhood levněji, tak zlevnil nedávno v Británii. Na Zavvi.com nebo game.co.uk je nákup v pohodě a zavvi má dokonce poštovné zdarma.
            • diky za tip, podivam se na to :)
  • Alan Wake za 500 *1* Já měl sběratelskou edici za 1000 když to vyšlo před ROKEM.
    • Já kupoval sběratelku za 699,- měsíc po tom, co Alan vyšel. Byla v akci. :)
  • Cajk
    Sakra nemám xbox, co si mám vybrat teď :D
    • Počkat si na Windows 8, až budeš moci všechny tyhle hry koupit z Games for Windows Marketplace, či jak se to bude tou dobou nazývat. *3*
      Jsou to hezké hry, ale já si nepřeji, aby MS protlačoval dál Xbox na úkor PC, díky kterému je tou mega úspěšnou korporací. Tím že bych si tu konzoli koupil, bych MS jen schválil to, co posledních 5 let vyvádí. Rád si kupuji jejich software, ale na HW, který si určuju sám a ne na ten, který mi vnucují oni.
      • Lidi v téhle zemi by měli přestat mít f e t i š na HW. Vždyť je to jenom kus železa. Jinak tu informaci o podpoře Xboxích her ve Windows 8 bych bral s velmi velkou rezervou.
        • MS slíbil pro Windows 8 hry - už vidím jak stíhá pro Win8 udělat, do jeho uvedení kopici exkluzivit, když poslední dva roky nestíhá ani lifrovat dostatečné množství exkluzivek právě na Xbox. Naopak půjde tou nejschůdnější cestou, kdy PC hráčům za plnou cenu prodá staré hry z Xboxu, které mezi konzolisty tou dobou budou kolovat už jen jako bazarovky, ze kterých MS nevidí ani dolar. Nového Xboxu se pak toto samozřejmě týkat nebude.

A preference nejsou žádný fetišismus, zkus donutit čistého Xbota, aby si třeba kvůli Zaklínači, nebo Armě koupil PC, co utáhne víc než net. Oni mají pocit, že PC na hry nepotřebují a raději budou čekat na port, který nikdy nemusí přijít. Ten samý postoj akorát naruby zastávám já. *5*
          • Odvádějí za licene, neplatí z každého prodaného kusu.
            • Cajk
              to si piš, že v každym kusu je načtenej desátek Microsoftu.. To si myslíš, že jsou nějaká charita nebo co:)? Sakra takhle to v byznysu chodí.. bez windows by jejich hry neměly na čem běžet.. *3*
          • Po 5 letech na notebooku a Xboxu jsem si koupil PC za 15 tisíc kvůli Zaklínači. ;)
            Jsi prostě fetišista na hw, to je řečeno docela přesně. Zvláště ve chvíli, kdy konzole stojí 4 tisíce, takže naprosto směšnou cenu.
            Jinak MS slíbil podporu pro hry, zapomeň, že oni budou sponzorovat nějaké exkluzivity. To bys jim to musel zaplatit. ;) Konzolovky odvádějí MS, Sony a Nintendu desátek, PC neodvádějí nic, proto je MS nebude nikdy masivně podporovat, dokud bude mít konzoli.
            • Cajk
              reakce na Ursus: A myslíš, že vývojáři co dělaj hry pro platformu Windows M$ neodvádějí jako nic:)? Těžká naivita:)
            • Nejsem ani konzolista, ani pcčkář. Byl jsem, jsem a snad i budu vždy jen hráč. A o tom to je. Jel jsem roky PC, pak jsem přešel hlavně na konzole, teď se vracím zase k PC, ale s tím, že mám doma a používám všechno kromě PSX a PSP.
              Nemyslím, že by se té konzole rádi vzdali, protože je jasné, že prodeje čistě jenom přes Marketplace se jim nepodaří prosadit, takže pokud budou držet konzoli, mají prostě vyšší přijmy.
            • Souhlas s botem. Nejsem HW maniak, jen mám své zásady, jako hodně konzolistů. Taky si rád rozšířím herní obzory, jako ty ale ne u Microsoftu. *3* Čus bus autobus.
            • Jo jenže takových, jako ty je prostě zlomek zkus si projet trochu internet plnej lidu, který by prostě nenapadlo koupit si PC na hry, jejich (navíc evidentně nejseš původem konzolista;) preference jsou prostě jiné, jestliže se daná hra v nějaké formě prostě nedostane, na jejich konzoli, neexistuje pro ně. A to maj třeba Xko, PS2, PS3, Wii, GC a jinou exotiku, ale PC na hry si prostě ze zásady nekoupí a každý má pro to nějakou výmluvu. Jsou proto fetišisty na konzolový HW?

No tak MS už minimálně jednu exkluzivitu dělá - Age of Empires Online, sice slabá náplast na AoE co MS zničil, ale je to dobrý začátek. Ale ono jich stačí málo, můžou třeba vypusti nový MS Flight, nové AA AoE, přidat k tomu ty porty z Xbx. a bude to stačit. Jestliže nabídnou ty 360 hry na GfWL Marketplace, zisky půjdou do kapsy přímo jim o což jim přece jde, jak si sám napsal.
              Myslíš si, že vydržovat konzoli, řešit reklamace a podporu je pro MS nějaký požitek? Kdyby to šlo, nejraději by se konzole zbavili a prodávali jen ten soft ve formě digitálu. :)
            • posila
              Napodobne. Jen ne kvuli Zaklinaci, ale kvuli Starcraftu 2 a Civ 5. Jeste doufam, ze mi na tom pojede i Diablo 3 :)
  • Alan Wake - Super záležitost, na poslední chvíli trapně ukradená PC hráčům Microsoftem, klepajícím před, ve výsledku průměrným, Heavy Rain. Sony mělo interaktivní film, tak MS musel vyrukovat s oživlou knížkou...

Halo: Reach - Halo bylo dřív nudný, ale s Reach to chytilo druhý dech.

Fable III - Tady není moc o co stát.

Crackdown 2 - Infamous, dokonce i ten Prototype je X-krát lepší.

Takže první dvě stojí za úvahu *5* , zbytek darmo mluvit. *7*
    • Pán je odborník. A co Lost Odyssey, Blue Dragon, Ninja Gaiden, GoW a Too Human? Navíc za ty prachy.
      • Ninja Gaiden nemusím kvůli až moc šílené obtížnosti hlavních bossů. To mě nebaví, ale Lost Oddyssey patří k nejlepším JRPG a vůbec nejlepším hrám vůbec. A Blue Dragon taky není špatný. Za ty peníze by tomu kažfý měl dát alepsoň šanci.
      • "Navíc za ty prachy." Kupuješ hry proto, že tě baví, nebo proto, že jsou zrovna levný? To je jak uvažování některých uživatelů Steamu, kteří koupí každou blbost, jen proto, že je zrovna za 2 Eura..
        Odyssey, ani Blue Dragon a už vůbec Ninja Gaiden nesmí zůstat s mojí konzolí v jedné místnosti, jinak by z nich dostala RRODa, tak nemusí dálnovýchodními styly nasáklé hry, ať jsou dobré nebo ne.
        A Too Human, to je vtip? To je ta hra kde není co dělat, pobíháš tam prázdnýma úrovněma a všechno a všichni se leskne bloomem, jako by právě vyjeli z myčky? *15*
        • Ten selfban na japonské hry je z ideologických či jiných důvodů? LO a Blue Dragon budiž, byť to jsou JRPG par excelans, ale ještě jsem nepotkal nikoho, komu by se nelíbil Ninja Gaiden, Japonsko neJaponsko.
          • Nelíbí se mě to po umělecký stránce a to mi naprosto stačí. Ty přece taky nehraješ všechno. Ale nejsem proti všem jap. hrám, třeba Capcom umí dobře prodat svý produkty i Euroameričanům jako jsem já (Lost Planet, RE, připravovaný Dragons Dogma).
    • Heavy Rain a prumerna zalezitos??? Bud si tu hru vubec nehral a nebo neumis anglicky ani yes a mas v sobe citu jako... kus sutru
      • Samozřejmě jsem to hrál a dohrál, jinak bych si to nedovolil kritizovat. Řekněme, že Quantic svého Fahrenheita prozatím nepřekonal.
        Námět HR je příliš obyčejný, jak nějaký noční thriller z kabelové TV, příběh plný nelogičností. To, že HR nemá v současnosti v žánru, ve kterým nebylo nikdy moc narváno, konkurenci, z něj ještě dobrou hru nedělá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit