Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teto v poradi druhe ze tri wargemingovych zhov*dilosti stejne nic nepomuze ...
    • Ahoj Lenochode. Věříme, že pomůže, a proto aktualizace 1.4 není posledním updatem, který do hry chystáme. Už teď má hra desetitisíce hráčů. S hrou máme velké plány a postupnými aktualizacemi chceme do hry přidávat nové funkce tak, aby nalákala hráčů ještě více a snad i skeptiky. :)

      - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
      https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
      • Pokud máte s hrou stejně veliké plány jako s Wot, tak toho již opravdu nechci být součástí, jelikož mou důvěru jste ztratili a již vám opravdu nemíním dělat pokusného králíka, ještě k tomu za tučné peníze. Znáte přísloví jak se do lesa volá ... A rádoby firma na peníze zvaná Wargaming si svých hráčů absolutně neváží, naopak dělá vše pro to, aby úbytek byl čím dál větší.

        s pozdravem Lenchod
        • Zdravím, Lenochode. Hráčů si vážíme, komunitě nasloucháme a bereme ji při vývoji hry v potaz. Proto prosím pokud máš ke hře výtky, napiš je buď mně, nebo se o názory poděl na našich fórech: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/455-forum/. Rádi uslyšíme, co je podle tebe v nepořádku. Věříme, že WoT nabralo a udržuje správný kurz, svědčí o tom také rok od roku vyšší hráčská základna. Hra je zcela zdarma, platit nemusíš nic, takže psát o hraní za tučné peníze není zcela na místě. :)

          - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
          https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
          • Jj, podel se o vytky na forech a dostanes BAN. Zkus na fora trebas nadhodit, kdy ze konecne "jen prekompilujou" klienta, aby bezel na vice jadrech.

            Podotykam, ze cituju odpoved primo od wargamingu z doby bezici open bety - slib mel byt realizovan s prechodem do ostryho provozu, a na webu engine, ktery si wargaming koupil, je stale uvedeno, ze vice jader bez problemu zvlada. Stejne jako jsou na stejnem webu "ingame screeny" s destem ... bourkovymi oblaky ...

            Variantne se muzes zeptat, kdy ze zprovoznej naslibovane sekundarni zbrane, doplnej posadky na otevrena vozidla, pridaj nocni mapy, dymovnice ... nebo kdyze se objevej ty vetsi mapy pro 30vs30 ... coz jsou vse sliby ktery wargaming hracum dal, a nasledne dostavali hraci ban, kdyz to na forech nadhodili.

            BTW: Tu vetsi a vetsi zakladnu vidim vzdycky, kdyz se du jednou za 1/2 roku podivat, jestli se nestal zazrak ... online je lidi cim dal min ... ze stary gardy uz nehraje skoro nikdo, a to co hraje je tard vedle tarda ...
            • Ahoj. Ban nikdo nedostane za nadhození tématu ale jen a pouze za porušení pravidel fóra. Hra je ve vývoji, každou aktualizací se přidávají nové funkce a vše se postupně do hry dostane. Nejde to však najednou. Doporučuju kouknout na video s plány na rok 2014: https://www.youtube.com/watch?v=3qft0DocNIM. Nevím, kdo patří do staré gardy, ale celosvětově se hráčská základna skutečně zvyšuje.

              - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
              https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Lotr
    Jupí Naci-Spitfire
    Vezmeme ikonické Britské letadlo a dáme ho náckům jupííí
    • Ahoj Lotře. V tomto případě se jedná o kořistní Spitfire. :)

      - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
      https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
    • U letadel je to horší, těch kořistních moc nebylo, ale tanky ty němci (potažmo všichni) brali, kde se dalo, předně Francouzské Renaulty, Hotchkissy, Česká LTčka, Ruská Tčka (T34 měli opravdu požehnaně), atd. Ale aj u těch letadel to šlo, ale s tím Spitfirem se trochu sekli, leč WT to dělá taky, a nevidím v tom zas takový problém.
    • kořistní ;)
      • sugyn
        Presne tak, Spitfiru dokazali ukoristit jen par, a z toho letu schopny byl snad jen jeden ktery poskladaly nekde v Italii. Mimochodem do britskych rukou taky se dostalo par BF 109.

        Co se tyce tanku, tak se doslova valely vsude, nebyl problem nejaky si vzit. M4ka byla pouzivana skopcakama hlavne ke konci valky.
    • Tak hlavně ze ve WT je sherman taky u nacku
      • Tanky protistrany se pouzivaly zcela bezne - rusove bezne pouzivali nemecky tanky, nemci rusky ... protoze jaksi zajmout relativne neposkozenej tank se darilo pomerne casto. Na druhou stranu nevim jak bys chtel zajmout neposkozenou stihacku ...
        • občas omylem přistáli na cizím letišti - někdy tedy cíleně, pokud šlo a nový stroj a portistrana nabízela tučnou odměnu, tak se občas někdo našel, ale nebylo to tak početné jako u tanků. Navíc vyrobit tank a dostat ho na bojiště trvá poměrně dlouho, ale ukořistit cizí a udělat na něm v polní dílně pár úprav, aby byl použitelný nebylo tak těžké.
          Hlavně němci využívali prakticky všechno co mělo kola/pásy, protože sami toho moc neměli (co se týká kvantity) - kůň byl pro transport stále běžnější než auto - hlavně na začátku váky. Takže CZ tanky v polsku a francii jsou snad na každém dokumentu, tím si němci dost polepšili. Pak nabrali spoustu strojů po francouzích a britech, kteří odtamtud plavali přes kanál zpět. Nejčastěj z těch tanků dělali stíhače nebo různá servisní vozidla - často muniční.
          http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/tanky/korist.php - doporučuji nastudovat než pindat, že sherman u němců je blbost. Používali i T34
      • Lotr
        Nechci se s tebou hádat ale ke konci války je opravdu Němci normálně používali. Sherman byl dostupnější.
        Ale rozhodně souhlasím že bych ho tam radši neviděl.

        Ale Spitfire byl funkční v Německu jen jeden. A k tomu ještě zastaralý typ. V tého hře to bude Spitfire Griffon. Tedy poslední a nejlepší z letadel Spitfire.
  • Stejná fotka, která je pak vyvržena na pláži s troskami v traileru na lodě. Pěkný pomrknutí, ale trailer na prd. Místo letadel čumim celou dobu na kus papíru.
  • A vylepšuje matchmaking a další patch bude zase vylepšovat matchmaking. To stejný u WoT. To ho Wargaming neumí udělat najednou a správně? War Thunder s tím problém nemá (myslím letadla, tanky nevím).
    • Ahoj dmxx9. Matchmaking se snažíme ladit neustále. Patch od patche se mírně mění chování hráčů, nová letadla matchmaking také jistým způsobem ovlivní, takže drobné úpravy jsou na místě vždy. ;)

      - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
      https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
      • Rogalafe co to tady plácáš za nesmysly! Ladíme mm? No to si snad deláš srandu ne. Od verze 1.0 se co se týče mm nezměnilo zhola nic. To nemluvim o neustalych chybach při každém patchi ktere vyzaduji vlastni opravy klienta,nebo cistou preinstalaci. Vubec se nedivím odlivu hráčů a tento trend bude pokračovat.
      • Ahoj, 1/4 diskuse jsou tvoje odkazy na facebook, docela přehnaná a agresivní reklama :X evidentně jsi měl úspěšný pracovní den... tak jen pro tvoje info, pro mě je např tenhle styl tak odpudivej a vlezlej, že se o tu hru přestávám byť jen rámcově zajímat, jinak co vim od ostatních hráčů, tak o moc nepřicházim...
    • no neviem odkial toto mas, ja som hrac WT a prave sa zaujimam o WoWP kvoli tomu ze kazdym patchom Gaijin upravuje match making k horsiemu... vsetci hraju iba za rusov alebo americanov, za japoncov nehra skoro nikto.

      akoze po vzhliadnuti par videi som zistil ze WoWP urcite hrat nebudem, to nie je letecky simulator ani arkadovy letecky simulator, to je proste unreal tournament v priestore.
      podobne ako domination mapy vo WT...
    • No, taky to tam občas hapruje. To třeba když mám Spitfire F MK. IX a letim proti Jaku-15.
      • Mám spitfire mx. ix a nikdy se mi nestalo a kdyby proudáče měli bojovat jenom proti proudáčům tak by čekali hodně dlouho na bitvu.
        • wenceslaus
          Lancaster si ale pak díky tomu nezahraju... protože je to jen vžhummmm... a jsem mrtvej. Proudový letadla maj obrovskou výhodu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit