Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Pro vsechny neverici tomase, zde je prvni japonsky (zcela funkcni) prototyp.
    http://suidobashijuko.jp/#bto

    Jeho jedinou nevyhodou je ze je na dieslovy motor, ovsem porad se jedna pouze o prototyp, takze bych si s nerealnem hlavu nedelal, jelikoz tyto veci budou brzy velmi realne. Nekteri z vas mi pripadaji jako velitele v prvni svetove valce kteri neverili na ucinost tanku a letectva.
    Co se tyce bojoveho pouziti, tak diky sve vetsi pohyblivosti a mrstnosti bude vzdy lepsi nez tank ... to ze je to jeste v plenkach, neznamena ze brzo nebude lepsi.
  • Titanfall: Age of Ultron
  • A kdy ten update bude dostupný na PC ??? Já osobně mám problém s lampami a podobnými zdroji světla mám duální grafiku a ty světla pořád problikávají asi na polovině map, je to hodně nepříjemné, právě stahuji nové ovladače tak uvidím, nemá někdo podobný problém ???
  • existuje nějaký důvod, proč by ti roboti měli držet zbraně v prstech, místo aby je měli zabudované rovnou do paží? příjde mi to o dost konstrukčně náročnější
    • TheGGG
      třeba jsou to jen chlápci v exoskeletu
    • XorxoxTalarius
      Vyhoda je ta, ze takovy stroj snadno prezbrojit podle potreby a usetreny prostor se da vyuzit na chlazeni nebo vyssi pancerovani
      • Ano, v sci-fi seriáloch je to možné. V realite to asi také nebude.
        Okrem pohonnej jednotky (ktorú majú ale všetky stroje) je pre vojakov každý systém naviac rizikový, pretože sa môže pokaziť. A tento systém by bol dosť zložitý.
        Dolmé končatiny by museli mať nejaký systém jedného alebo viac kĺbov, čo by pri váhe (pancierovanie) na jednotku plochy zaťažovalo materál viac ako pri pásoch, kde je váha rozložená. A to už nehovorím o stabilite.
        Rovako to platí aj pre ruky. Stačí sa pozrieť na závesné body na bojových lietadlách, kde je možné kombinovať výzbroj podľa želania. A to veľmi jednoducho a efektívne.
        Nakoniec, aj vo filme Terminátor sa robot podobal ľudom z hľadiska proporcii len preto, že malo ísť o infiltračnú jednotku. Všetko ostatné bolo účelové. :)
        • TheGGG
          http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20100526202048/terminator/images/6/6b/Terminatorsalvation_2.jpg
          Tak tenhle model zrovna účelový nebyl. Asi měl skynet špatnej den.
          • XorxoxTalarius
            Byl, tohle je ocivinde stroj vytvoreny na pobijeni pechoty, pro universum Skynetu je idealni (kdy se veskrze vede partizanska valka), do realne valky dnesni doby by ovsem byl znacne neprakticky
            • TheGGG
              kdo říka, co je boj pěchoty a co ne? Navíc pokud si matně vzpomínám na film, tak tam v tom krátkém záběru měli lidi nějaký civilní auta s namontovanejma zbraněma. Jako sice ten tank nevypadá logicky, ale s tím já se ne*eru, terminator je mazec.
        • Vážně tu řešíte reálné využití mechů z Titanfallu?? Zamyslete se nad sebou... Já se naopak královsky bavím, vypnu mozek a freneticky kosím co mi přijde pod zaměřovač. Mám nahráno 130 hodin a stále se nedostavila nuda. Jen houšť.
          • XorxoxTalarius
            Resime vyuziti mechu obecne
    • Logiku u Mecha nehledej vůbec. Z vojenské perspektivy je Mech-robot nepoužitelná hovadina, protože je velice zranitelný (končetiny) a příliš snadno zaměřitelný (výška). V době, kdy se armáda snaží dělat co možno, nejnižší tanky a jiné pozemní zbraně, je Mech-robot opravdu jen "pohádkovou postavou".
      • TheGGG
        Ale oni by mechové byli užiteční. Problém je postavit nějakého, který se po třech krocích nepřeváží a nespadne, popřípadě mu po deseti krocích nedojdou baterky. Jo, kdyby uměli postavit to co je ve sci-fi, to by byla jiná. Zatím platí, že vyrobit jeden tank, nebo UAV je mnohem lacinější a efektivnější. Přesto, fandové mechů nezoufejte. Dnes jsou na bojišti běžné UAV, kdo by si to před pár desítkami let pomyslel. To je taky slušná sci-fi. Jen tak dál, fandím zbrojařskému průmyslu.
        PS: taky vás nažhaví, když slyšíte, že amíci někde použily drony? Sakra, vždy si na chvíli připadám, že žiju v military sci-fi. *14*
      • XorxoxTalarius
        Je videt ze jste zadne mecha serialy nevidel, vyhoda mecha je jasna v tom ze je daleko odolnejsi nez tank a taky daleko mobilnejsi, to ze v Titanfallu bojuji na neznicitelnem prostredi a v uzkych prostorach je vec druha.
    • dětem se to líbí
      • mě se to líbí a je mi 33

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit