Přejít na výpis diskuzí
Velký update pro The Long Dark přináší změnu počasí, řady systémů a přidává nový region
19.9.2015 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Víc jak polovina příspěvků úplně mimo míso a to cenzor nesmaže. Zato kdejaký pravdivý, ale ostřejší příspěvek se cenzuruje *1* vy ste nakurvenci, prosím zase o blokaci, která se dá snadno obejít a ještě si můžu hodnotit vlastní příspěvky, fakt pakárna, honibrci *2* *7*
-
-
"děkujeme za hlas", ty vole *7*
-
-
tak to mi ho vyndej, cenzore *11*
-
-
a nebo ty diskuze zavřete úplně *1* tupani
-
-
"děkujeme za hlas" *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
na pátou úroveň už nejde reagovat *8* pane jo, tak snad vám pomůže tohle, sbohem:
http://www.jakpsatweb.cz/ -
"Děkujeme za hlas"
"Děkujeme za hlas"
"Děkujeme za hlas"
"Děkujeme za hlas"
"Děkujeme za hlas"
"Už bylo hlasováno dříve"
"Děkujeme za hlas (předchozí hodnocení bylo zrušeno a započtenov nové)"
Hodťe na ně síť!!!
-
-
-
-
-
-
Taky by tam mohli dat nejakou mistni krasavicu, ktera by v kozesine zahrivala u krbu
-
-
Mohli. *4*
-
-
Myslim, ze by si tu zaslouzila zminit i subnautica - http://store.steampowered.com/app/264710/
-
dejte si do skyrimu wet and cold mod a budete mít lepší hru
-
-
To věřím že to udělá ze skyrimu lepší hru ono jaký mod ne když vanilla je tak tragická *15*
-
-
nj ale predstav si kvalitní TES kde by byl survival jako tohle, to by byla hra! Mohlo by to tam být dobrovolne, že kdo by nechtel hrát v survival modu, nemusel by.
-
-
-
Celkovo mám zmiešané pocity o early accesse pri tejto hre, na jednu stranu možno by neexistovala nebyť ho, na druhú stranu možno by už bola dávno dokončená. Príde mi to ako pri prison architecte, featury to takou rýchlosťou ako keby na tom robil jeden človek.
-
-
To se tak jen může zdát. TLD byl na Kickstarteru před dvěma roky. Vývoj hry takového ražení může ale trvat tak tři až čtyři, takže si nemyslím, že by byla dávno hotová. Vývoj by trval stejně dlouho, jen bys o něm nevěděl.
-
-
Tahle hra je naprostý unikát s úžasnou atmosférou. Dovolím si tvrdit s jedna z nejlepších přežívaček na trhu. Přesto že je v Early Acessu, nepůsobí nedodělaně se spoustou chyb. Vřele doporučuji.
-
změu
-
-
Ježíš tak se přepsal, a co jako?
-
-
Jestli to po sobě kontroloval, nevíš. Když si něco po sobě přečteš chvíli po tom, cos to dopsal, máš ještě text v hlavě, takže tam chybu ani nemusíš vidět. Nechápu, že se přes to dospělí, mentálně zdraví (doufám) lidé nedokážou přenést.
-
-
A proč by to mělo vůbec někomu vadit? Dělat gramatické chyby, občas vynechat písmeno/napsat nějaké navíc je NORMÁLNÍ. Pokud jste vy všichni na internetu aktivní a nikdy jste se neuklepli, pak klobouk dolů. Drtivá většina lidí to ale o sobě říct nemůže.
Nechápejte mě špatně, ale tohle opravdu ničemu nepomůže. Kvalita některých internetových fór je jistě špatná, ale zkuste se zamyslet nad tím, proč tomu tak je. Zdaleka to není jenom o urážení a osobních výpadech. Upozorňování na gramatické chyby, ač je zpravidla považováno rádoby vzdělanými lidmi za přijatelné, ve skutečnosti odklání diskuzi od původního tématu (a v určitém kontextu může být chápáno jako osobní útok). Kolik lidí, co si ten nadpisek přečte, si myslíte, že si to "n" nedokáže domyslet? V čem je problém, pokud chyba v textu nebrání porozumění? Kdyby to říkalo malé dítě, které je tak trochu ze školy "vymyté", tak dobrá, ale tady jsme všichni dospělí lidé proboha. -
-
Rozdíl? A v čem? To jako autor článku nemá právo se uklepnout v nadpisu (a zdůrazňuju, že se to může stát, i když si to po sobě zkontroluje)? Nestačím se divit. Kdo vám tuhle mentalitu "životně mi vadí překlep v nadpisu" vtloukl do hlavy? Rodiče? Učitelka češtiny? Vždyť to je skoro na diagnózu. A rozhodně to škodí to (inteligentní) diskuzi.
-
-
O žádném nadávání nikde nepadlo ani slovo, napsal jsem, že v určitém kontextu se dá tohle opravování chápat jako osobní výpad, ne že je tomu tak v tomto případě. Ta "pohoda" měla být už na začátku, pokud na něco někdo takhle poukáže, je jasné, že mu to vadí. A přesně tohle nedokážu pochopit. Žádnou paniku tu nikdo nedělá, nevím, proč máš takový dojem.
-
ale ved mu nikto za to nenadava...len upozornil na chybu v nadpise. Autor opravi a pohoda. skor mi pride ze ty mas problem a za kazdu cenu tu robis paniku :D
-
-
Je rozdíl v překlepu v diskuzi pod článkem a v nadpisu toho článku. Působí to trochu amatérsky, kor když je to chyba, který si všimne i word, když ho necháš zkontrolovat pravopis...
-
-
Napadlo te ze to moch myslet dobre, jako upozoneni na chybu aby si ji opravil driv nez si ji precte vic lidi ?
-
-
Prepsal no, ale kdyz to je takhle v hlavnim titulku, tak to je celkem nezodpovedne, nezkontrolovat po sobe ani ten nadpis. Posledni dobou je tech chyb v textu opravdu kupy a to nejen na games *12*
-
ic
-
-
Co to má znamenat?
-
-
Nc jko. Jen ž asi trpš disgrfijí.
-
-
ty sš ale kkt
-