Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • niceguyfromrussia.ru
    Neviete kedy má byť Steam verzia ?
    • nikdy nebude protoze se jim nehodi system updatu jakej ma steam tak jedou vlastni... uz to nekde psali
    • nikdy.. nechteji se delit o zisk.. rusaku..
    • eStar
      Nejspíš nikdy nebude.
  • Kde je vůbec recenze téhle hry? Neměla tu už dávno být?

Já to dneska koupil. Jsem zvědavý. Nečekám moc, ale nedalo mi to.
    • Myslim ze se mas na co tesit, kamarad to koupil taky cca pred 2 mesici a od te doby nemluvi o nicem jinem :-)
      • Kupil som to hned po game a odvtedy nerozpravam o nicom inom. asi v tom nebude sam :D
        • detto :D
      • Já to beru jako kombinace planetária a flight simulátoru. Obojí mám rád, tak snad to bude ok. Když ne, nevadí. Vyhodil jsem prachy za daleko větší blbosti. *1*
        • Je ovsem treba se obrnit trpelivosti, ta hra se s nikym ne*ere, jako blbec jsem si naskudlil na ASP, vybavil jsem ho bratru za 20 milosu...X mesicu progressu ve hre v pr*eli ve chvili, kdy jsem crashnul v docku a nemel jsem na pojistku. Byl uz jsem proste tak sebevedomej, ze jsem vechny prachy utratil za nejakej equip. Pak to laglo a bum do zdi. Nevericne jsem koukal na balance a cerveny cisla, kde je nejaky tlacitko ZACIT ZNOVU S POSLEDNI LODI? Brabaci, za todle ti zapalim barak! Pomooc...proste zoufalstvi zavineno vlastni blbosti. Takze znovu na zacatek do krabice zvane sidewinder nebo-li sidey...To jsem zvedavej, co na to reknou konzolari, az tohle zazijou :)
        • Paklize mas rad vyse zminene, tak snim svuj klobouk, jestli te to nebude bavit :)
    • Blue.Shark
      Tipuji, že recenze bude, až bude hra zcela kompletní.
      • Takže nikdy.
      • Takže někdy za rok a půl.
        • je naplanovana na 10let ;)
  • Už by mohly přidat taky lodi levnějších kategorií, třeba v cenové relaci mezi jedním a šesti miliony není snad žádná loď.
    • risa2000
      Zkus T-6. Není to na boj, ale jako explorer a nebo na obchod je v pohodě. A na boj (v této cenové relaci) stačí Viper :).
    • Vsak je, novy Vulture stoji kolem peti mega... :)
      • Vulture je ale spíš jen na boj, ne?
        • je to cisto bojovy stroj. max dosah neni (az tak) tragicky, ale ako fighter class ma malo compartmentov a 8t nadrz. jo a pomerne slaby reaktor, takze treba robit kompromisy v upgradoch...
      • Jojo, ale první dva dny byl za dvacet.
  • alien5
    Jo pekny jen tak dal..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit