Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si tak blbý a přesvědčený tím co podle tebe ironie znamená ,podívej se do jakéhokoliv slovníku ,douč se a zjistíš ,že toto s tím nemá nic společného ,pak zjistíš ,že tebe nic nezachrání *3*
  • Veskoslav tu má hodně fandů :-) (a nebo jednoho hodně trpělivýho a nudícího se)
  • Mimochodem tip pro dosavadní F2p hráče - na G2PLAy jsou nyní slevy, je tam kupón na 60 dnů za 380 Kč +-, což je normálně cena za jeden měsíc. To samé mají na tojepohoda.cz a dalších shopech, kde to přebírají.
  • Pro mne byla tato hra od začátku největší MMO fail.
    Mínusy:
    Grafika pro malé děti - říká se tomu stylizovaná.
    Ničím podstatným se to neliší od wow ani jeho korejských kopií (spawny, kempení,
    Vesmírné souboje jsou neuvěřitelně trapné, to co má přijít teď z mého pohledu není zásadním zlepšením (i Star Trek online má space combat na lepší úrovni a tam je to taky bída s nouzí)
    Koridorový a pseudokoridorový lineární paskvil s hloupým PvP.
    Je to víceméně průměrný singleplayer s chatem, po odehrání příběhu 1x za kladáky a 1x záporáky není nejmenší důvod pokračovat, není-li člověk Gearhunter. Zas na druhou stranu, jsou lidé co Diablu říkají RPG a u nich chápu, že jim to stačí.

Plusy:
    Mírně nadprůměrný příběh na poměry MMO + dabing.
    • Hodně dlouho jsi to nehrál a ohledně Galactic Starfighter absolutně nemáš tušení, který bije, že jo? Protože to s dosavadním onrails PvE vesmírnými souboji nemá nic společného.
  • Když spustili f2p tak jsem to zkusil a musim říct, že je to hodně dlouho co mě nějaké mmo takhle nadchlo. Příběh a vývoj postavy je úžasný, abilitky jsou taky super. Bohužel, když hráč je neplatič, tak je to hodně poznat, pokud člověk to bude hrát jako rpg, bude z toho mít výborný zážitek.
    • Galactic Trade Network - seženeš tam unlocky na všechno :) takže i F2P / preffered může mít plnohodnotný zážitek :)
      • Nwm jak je to teď, takže je to možné. Podle je mě by f2p model měl být, že všichni mají na vše nárok, ale těm co se nechce čekat možou si to koupit.
      • jenže limit kreditů který můžeš mít je mnohem nižší než cena většiny unlocku takže tahle hra se hrát jako F2P v žádném případě nedá
        • Asi záleží na serveru, ale já jsem si přes GTN koupil víceméně všechny unlocky, které jsem potřeboval, od možnosti používat artefakty až po ptákoviny typu úprava vzhledu postavy a společníků. Ne, že bych teda u hry dokázal vydržet, na to mě až příliš moc nudila.
  • tonnymontana
    fiha SW souboje vypusteni z krizniku atd nadhera:) me jako fandu SW universa je tohle povinost. i kdyz jsem nad hrou zlomil hul tak uz jen kvuli tehle arcadove zabave se tam vratim jen asi budu premyslet o predplatnem, nez m it same omezeni tak ty dva mesice do toho vrazim
    • to už je stejně jedno......ten 3.12 EA dostaneš pokuds byl Předplatitelem nejpozději do 3.11.....
  • Hmmm pěkné ,ale hoši to jste tam měli dát už dávno.Pro mě osobně je to uzavřená kapitola a do hry se vracet nebudu ,ale pro ostatní hodně štěstí ehm v těchto vesmírných soubojích *4*
    • ja sem se vratil zhruba po roce a je to fajn :P akurat za mesic star fighter takze radost
    • My to tam bez tebe nějak zvládneme, neměj strach :)
      • Proč myslíš ,že mám o to strach ? Také nevidím důvod ,aby jste to tam beze mne nezvládli vždyt se ani neznáme a koho tam zajímá nějaký jeden hráč že ? na mě a na nikom jiném ta hra nezávisí ,odešlo už mnoho hráčů a hra šlape v pohodě dál i bez nás .
        • Tobě asi pojem ironie moc neříká, viď? Jinými slovy jsem vyjádřil "who cares" :))
          • S tím co jsi popsal nemá ironie nic společného *3* Nejdřív si zjisti co to znamená a neplet pojmy.
            • No, tohle zpochybnění tě už nezachrání mimoňsku.
  • hodně špatný, arkádový, amatérský
    • naprogramuj lepsi...
      • Jop, protoze treba recenzenti jsou nejlepsi programatori na svete. DDDDemence ftw. *7*
      • No to on asi neumí *1*
  • Do doby dokud nevyjde nový jedi academy, tak ze mě subscriber nebude.
  • chtěl bych se zeptat, jeslti stojí za to zkoušet ten f2p model?hrál jsem tu hru pár víkendových bet a celkem se mi to líbilo, jenže k mikrotransakcím mám veskrze negativní vztah.. dá se to nějak rozumě doopravdy free?
    • Jakožto nehorázný SW fanoušek jsem na hru před nedávnem dostal chuť, ale rozhodl jsem se neplatit a i tak jsem si to celkem užil. Není to rozhodně plnohodnotný zážitek, ale i tak se to dá hrát úplně bez stresu, že nemám něco víc než ten druhý. Navíc, pokud vím, některé vylepšení se dají sehnat za herní měnu.
      • Veskoslav
        Všechno se dá sehnat za herní měnu, bohužel třeba na otevření fialek by jsi musel asi hacknout systém, protože většinou stojí kolem 2-3 miliónů a to pro neplatiče s omezením na 300 000 je prakticky nereálné. Ale třeba otevírání inventáře vyjde levnější si ty poslední 2 koupit v aukci za cca 2* 50 000 než 100 000 a 200 000.
        • Já to hrávám jako preffered pokaždé když leveluji postavu ( teď už 5tou ) a pokud chci hrát WZ a FP a OP ve větším počtu, tak si prostě měsíc zaplatím a je to...dát cca 300Kč jednou za X měsíců podle mě nikoho nezabije ;-)

Fialky stojí cca 300,000 na postavu ( 1,000,000 na všechny ).
          U sebe můžeš nosit 350,000.
    • Veskoslav
      No máš omezené XP a peníze (25%) ale při počtu vedlejších misí je to nulová "diskriminace, nemůžeš si vybírat "bedny" jako odměnu, nemůžeš nosit fialové hadry (o něco slabší jsou oranžové a ve většině případů i dostačující) a od 55 můžeš nosit i fialové věci, finanční omezení na 300 000 na účtu, zbytek, co přesáhne tento limit, tak se ukládá do nějaké virtuální banky a po aktivaci subsribera dostaneš k dispozici. Flashpointy a PvP Warzone jsou omezeny na dvě denně. Jinak jsi bez omezení. Můžeš všude, máš k dispozici všechno a to včetně datadisku.

P.S: Pokud začneš hrát, doporučuji si hru zabezpečit pomocí Access kódu. Budeš mít zabezpečený účet+měsíčně dostaneš 100 neherní měny.
      • Už si napsal redakci, aby zrušili pluska a mínuska (či aspoň ta mínuska jen)? Ta záplava mínusů u tvých postů je jasné narušování fora a mínuskování tím zcela pozbývá smysl. Něco podobného se stalo na více forech i v několika TV pořadech (mj. Hydepark) a redakce vždy mínuskování zrušilo. Nechápu, že to ještě zdejší redakce neudělala. *7*
      • Big_Pete
        hmm, zapomel jsi zminit fakt, ze jako f2p hrac muzes mit jen 2 skillbary...tudiz se to cca po 25-30lvl stava nehratelny, aspon pro me a pro vsechny s kterejma sem se o tom bavil...
        • Máš pravdu, ALE quickbary si můžeš koupit přes GTN za herní měnu ( kredity ).
          • Jo, muzes, za 300k kreditu, coz se pri omezeni na 200k dela celkem blbe.
      • to když sem do hry nedal ani korunu a dohraji to na level 55 tak budu jako moc konečně používat i ty nejvzácnější předměty?
        já myslel že to bych si musel něco koupit abych mohl ty předměty používat, že limit kreditů je jen 200 000, flachpointy sou 3 za týden a PvP 5 za týden
        ale je pravda že už je to dost měsíců co sem to hrál
        • Veskoslav
          Dostali ho. Jenom později než ti, co si ho koupili a nebo ti, co už měli předplacené, ale přešli na F2P model. Navíc ti, co si zaplatili datadisk v ceně 10 Euro, pak dostali jako náhradu za koupi herní měnu. Je to na stejném principu jako tento datadisk, s tím rozdílem, že tento j už rovnou zdarma.
          • Plkas nesmysle, bez zaplaceni nedostane f2p hrac nic z toho co si naplkal ...
          • tak sem to teď zkusil a nad level 50 mě to nepustí
            i ty flachpointy mam pořád 3 týdně
        • Ted se taky nechytam. Jsem na konci prazdnin cetl, ze datac dostanou ti co si predplati(li) jeden mesic. Tak jak teda, maji ho i free hraci? *8*
        • Veskoslav
          No já jsem se právě na to raději ptal. Moje chyba je 200 000 platí stále, ale za cca 50 000 se dá zvýšit na 300 000. Fialové můžeš už nosit na 55, nová planeta ti navíc dá defacto celou zbroj fialovou a to bez ohledu na to, co jsi za předplatitele. PvP a flashpointy se změnily právě na denní, místo týdenních. Pak je ještě omezení na letecké 2/den. Jinak pokud člověk chce používat fialky pod 55, tak si musí buď za cca 2 000 000 koupit předmět v aukci nebo si to koupit v Cartel Marketu za 2450 bodů (celý účet) nebo 1200/postava. Což odpovídá 300 Kč.
    • Záleží na tom čemu říkáš rozumně. Hra ti neustále předhazuje, že nejsi subscriber a ukazuje ti jakou hezkou čepici bys dostal z tohodle questu ale nedá ti jí pač nejsi subscriber a podobný ptákoviny. Mě to dostalo na 20lvl kdy mi hra jen tak oznámila že pač nejsem subscriber tak budu mít ted redukovaný Xp. To už sem to smazal... nemluvě o tom že nemůžeš nosit určitý Itemy v té F2P verzi. ;)
      • muzes nosit vsecko jen si to musis zaplatit a 95% veci jde koupit ingame menou v aukci ale mas pravdu ten f2 moel stoji za prd osobne pro me to f2 hrat nejde je to na nervy smazat to na lvlu 20 je taky ale divny premysleni no
        • Na 95% veci ti nestaci limit kreditu, a jsem si dokonce jistej tim, ze sami provozovatele umele vykupujou veci aby zvedly jejich cenu.
    • hrat se to da freetoplay... jediny co mas jsou omezeny areny,flashpointy atd. + kosmeticky veci atd.
      • A gui (sloty na ability), nemuzes nikomu nic prodat/dat ... je toho proste neskutecna promada, co jako free hrac delat nemuzes a do vopruzuje i pripadny platici spoluhrace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit